Skocz do zawartości
guliwer23

Chłodzenie Athlona TB 1 GHz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały problem, moj althlonik ( 1 GHz TB) strasznie sie grzeje pomimo jaki sie wydaje odpowiedniego chlodzena -Cooler Master CP5-7JD1B-OL silent-temperatura dochodzi do 60 C czy mozecie polecic odpowiedznie chlodzenie do tego procka jakis sensowny cooler, wiem ze jest duzo materialow na ten temat ale praktyka to praktyka wiec please help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam, ja mam pentium 3 550 i nieraz jak jest cieplej wiesza mi sie kompa.. szykboo start.. wchodze do siosu i patrze a tam temperatura dochodzi prawie ze 70 stopni! :|

Przesadzaciez tymi athlonami!! ;)Mojeogo intela chłodza dwa wentylatorki a sie skurczybyk grzeje!! :) Całe szczescie ze jest on pozyczony! :)

Wiesz cooler to nie wszystko, moze masz zła wentylacje w obudowie :/ JA bym to obsttawiał bo jesli jak mowisz cooler jest dobry no to nie ma innego wyjscia jak poprawine wentylaji w udzie.

Mzoe zle posmarowałes powierzchcnie rdzenia ? ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem, moj althlonik ( 1 GHz TB) strasznie sie grzeje pomimo jaki sie wydaje odpowiedniego chlodzena -Cooler Master CP5-7JD1B-OL silent-temperatura dochodzi do 60 C czy mozecie polecic odpowiedznie chlodzenie do tego procka jakis sensowny cooler, wiem ze jest duzo materialow na ten temat ale praktyka to praktyka wiec please help

volcano 7+ ale ta suszarka wczesniej czy pozniej zacznie cie draznic nie wiem jak dalby sobie rade z t-birdem Spire Falcon Rock II bo z palomino i t-bredami radzi sobie swietnie 1700+@1,9ghz 36*C w stress

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...