Fulko Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a !! kiedy tak u nas :evil: :evil: http://www.pricewatch.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Lza sie w oku kreci. Odpowiedz na twoje pytanie- [niesmialo] nigdy. Dlaczego nigdy? Ja pewnie nie doczekam, chociaz wolalbym, zeby sie moje slowo w go.w.no obrocilo. Polska to taki dziwny kraik, gdzie nie dosc ze wszystko jest pozniej niz w USA i zachodniej Europie, to jeszcze zazwyczaj drozej, a wiekszosc ludzi i tak na to kasy nie ma. Howgh! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no niezle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ehhhhhhh chyba dlugo przyjdzie nam czekac na takie ceny :( :( pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 dodajcie do tych cen Tax(15% chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 $27 - PC2700 DDR 256MB ja chcem do ameryki !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 $27 - PC2700 DDR 256MB ja chcem do ameryki !!!!trzeba bylo krzycec zeby Bush zrobil porzadek z Millerem a nie z Sadamem i bylibysmy 52 stanem :P (ale mi sie rymnelo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Juz nie czujesz gdy rymujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 obejrzyjsie dokladnie oferty tych sklepow. Te najnizsze ceny to sa sponsorowane linki do sklepow online. Nie da sie przewaznie kupic za taka kwote ktora jest podana na pricewatch itp. Przejrzyjcie uwaznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 $27 - PC2700 DDR 256MB ja chcem do ameryki !!!!trzeba bylo krzycec zeby Bush zrobil porzadek z Millerem a nie z Sadamem i bylibysmy 52 stanem :P (ale mi sie rymnelo) raczej zrobili by z nas nowych murzynow (wyzysk, upodlenie, ku kuks klany) [joke] ;) poza tym benek, mamy teraz sezon ochronny na czerwonych i jakbys niewiedzial ;) zwierzat przy korycie sie nie zabija :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 To tylko w teorii tak ladnie wyglada. Doliczyc trzeba jeszcz 8.75% podatku na sprzet komputerowy i juz nie jest tak ladnie. Jeszcze wysylka, ubezpieczenie itp. i wychodzi ze za ABIT'a NF7-S ktory na pricewatch'u kosztuje 142.50$ trzeba zaplacic okolo 170-175$! Looknijcie tez tu www.tigerdirect.com czasem maja dobre ceny. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 To tylko w teorii tak ladnie wyglada. Doliczyc trzeba jeszcz 8.75% podatku na sprzet komputerowy i juz nie jest tak ladnie. Jeszcze wysylka, ubezpieczenie itp. i wychodzi ze za ABIT'a NF7-S ktory na pricewatch'u kosztuje 142.50$ trzeba zaplacic okolo 170-175$! Looknijcie tez tu www.tigerdirect.com czasem maja dobre ceny. Pozdro b.dobry sklep... ale to chyba www.tigerdirect.ca w każdym razie zastanawiam sie nad skorzystanbiem z tego sklepu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 $27 - PC2700 DDR 256MB ja chcem do ameryki !!!! Eee, jak byś dobrze policzył to jest mniej więcej tyle ile u nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ale ceny kart graficznych to już przesada. Radek 9700 za 200 zielonych, GeForce FX 5800 za 207?? Impossible :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ale tam drogo.... :wink: A na serio to az zal doope sciska..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 To tylko w teorii tak ladnie wyglada. Doliczyc trzeba jeszcz 8.75% podatku na sprzet komputerowy i juz nie jest tak ladnie. Jeszcze wysylka, ubezpieczenie itp. i wychodzi ze za ABIT'a NF7-S ktory na pricewatch'u kosztuje 142.50$ trzeba zaplacic okolo 170-175$! Looknijcie tez tu www.tigerdirect.com czasem maja dobre ceny. Pozdro Jezeli wysylka do innego stanu niz ten w ktorym jest sklep to podatku nie ma, a przynajmniej nie było rok temu bo wtedy kupowalem (poza tym w niektórych stanach np New Hampshire podatku w ogole nie ma, w niektórych wynosi np 6%). Koszt wysyłki czesto 0$ (ground - czyli do tygodnia czasu trzeba czekac). Ubezpieczenie? Zależy co kto lubi, do mnie np kabel sieciowy przyszedł w pudełku 30x30x30 cm wypełnionym styropianem, usmiałem się po pachy. Nawet laptopa nie ubezpieczalem, choc fakt szedl lotnicza a nie ground wiec drozej bylo... Mowie oczywiscie o wysyłce wewnatrz kontynentalnego USA, bo już na Alaske czy Hawaje jest inaczej, a o innych krajach to nawet nie wspominam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 To tylko w teorii tak ladnie wyglada. Doliczyc trzeba jeszcz 8.75% podatku na sprzet komputerowy i juz nie jest tak ladnie. Jeszcze wysylka, ubezpieczenie itp. i wychodzi ze za ABIT'a NF7-S ktory na pricewatch'u kosztuje 142.50$ trzeba zaplacic okolo 170-175$! Looknijcie tez tu www.tigerdirect.com czasem maja dobre ceny. Pozdro Bez przesady. Podatek to kwestia stanu naszczescie. Wysylka faktycznie zazwyczaj w tanszych sklepach jest platna - srednio 15-20 dolarow za UPS Ground - z NY do LA (stan, nie miasto ;) szlo 4 dni, z tigerdirect jeszcze krocej (no wkoncu floryda jest o rzut kamieniem ;)) Co nie zmienia faktu ze np plyty glowne czy procesory kosztuja podobnie jak w polsce - generalnie im bardziej egzotyczny sprzet tym taniej w stanach czyli wszystkie palmtopy, aparaty cyfrowe, laptopy, akcesoria dla maniakow itp sa sporo tansze a reszta minimalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Bralem pod uwage stan w ktorym przebywam (Illinois) gdzie podatek na elektronike wynosi 8.75%. Marco masz racje, im sprzet lepszy i jest "perelka" w Europie za spora kase, to w USA jest duzo tanszy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Zamierzam kupić Radeona przez ebay. Czy karty kupione w Ameryce Północnej będą bez problemu działać ze sprzętem kupionym w Europie? (wydaje mi się, że tak, ale wole się upewnić :roll: ) Czy ktoś z Was korzystał juz z tego typu formy zakupu? Po dodaniu wszystkich kosztów wyszliście na swoje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja tez chce kupic radka 9700 pro AIW ale w polshe kijovo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...