Sounes Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam, wczoraj zakupilem sobie gre Crysis 3. Po zainstalowaniu probowalem ja uruchomic lecz wyskoczyl mi ten komunikat "You need a DX11 capable GPU to play Crysis 3". I tutaj moje pytanie. Czy moja karta Geforce 8800gt obsluguje dx11, jesli tak to jak uruchomic owa gre. Z góry dziękuje za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Sprawdź to : http://www.youtube.com/watch?v=f4LsphK8RJg Ps nie wiem czy to działa. Edytowane 19 Lipca 2013 przez łopian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sounes Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Niestety nie działa, nie da się tego pobrać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0Bo Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Musze Cię zasmucić :/ Na tej karcie crysis 3 nie ruszy, a nawet jakby ruszył to nie będzie to komfortowa gra szczególnie na multiplayer. Polecam sprzedać tą kartę i kupić coś z obsługą dx 11 i mieć święty spokój z dx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...