Rigen Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam. Wyskakuje mi taki komunikat gdy próbuje zainstalować windowsa i nie wiwm co z tym fantem zrobic. Plyta glowna MSI Z77-G45 GAMING Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Jakiego windowsa? Bo jeśli XP to szkoda instalowac na takim sprzecie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakar Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Jeśli ma być XP, zdecydowanie trzeba zintegrować sterownik tekstowy AHCI Sata do dysku rozruchowego.( Wysłane z dotyku Samsung 3G GTP-6200 za pomocą Tapatalk 2 ) Edytowane 20 Lipca 2013 przez dakar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Albo wyłączyć AHCI/RAID w BIOSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigen Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Instalowałem Windowsa 7 podczas instalacji nie pokazywalo calego dysku tylko jakaś jego część około 120 gb z 1tb. Teraz Nie mam dostępu do komputera ponieważ wyjechałem. Zgłosiłem go na gwarancję a konkretniej jako wada fabryczna w morele ponieważ dostałem go w piatek. Próbowałem przełączać dysk w różne tryby nic nie pomogło. Edytowane 22 Lipca 2013 przez Rigen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigen Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam ponownie wróciłem z krótkiego pobytu na wsi i mam trochę czasu na popracowanie nad tym problemem. Generalnie nie mam już pomysłów wiec czekam na wasze propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...