Viperus Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Witam Mój stary zasilacz UPS dokonał żywota [akumulatorki padły] i szukam nowego, musi mieć tradycyjne gniazdka i dawać cały czas równe napięcie tak żeby sprzęt do niego podpięty miał prąd o jak najlepszych parametrach, możecie polecić coś konkretnego do 300zł, nie musi być mocny, stary miał 240W i wystarczał. Czy taki http://allegro.pl/awaryjne-zasilanie-ups-cyberpower-dx650e-fr-w-wa-i3390931803.html będzie miał odpowiednie zabezpieczenia czy to szrot ? Edytowane 25 Lipca 2013 przez Viperus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Taniej wymienić akumulatory, cena ~ 100zł razem z kosztem wysyłki (bardzo często można wysłać stary akumulator na swój koszt, a wtedy odsyłają Ci nowy bez kosztów przesyłki). 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) NIestety stary to była najtańsza konstrukcja i nawet offline więc czyba nie opłaca się go wcale robić [Active Power 424] Zamówiłem Fideltronik Lupus 700, są gdzieś do kupienia przejściówki do gniazka typowo komputerowego na zwykłe gniazdko domowe ? Edytowane 31 Lipca 2013 przez Viperus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie widziałem nigdzie takich adapterów gotowych. Kup tyle kabli ile potrzebujesz + gniazda, utnij końcówkę, załóż gniazdo i gotowe. Ew. listwę do przedłużacza + ucięty kabel i będziesz miał więcej gniazdek na jednym kablu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak właśnie planuję zrobić, zamówiłem dodatkowo akumulator do starego upsa to bedzie mi nasa i router trzymał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...