Heisenberg Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam! Jestem posiadaczem zasilacza XFX Core 550W 80+ Planuję upgrade PC i chciałbym się dowiedzieć czy ten zasilacz uciągnie następujący config: ASRock P67 Pro3 B3 i5-3470 MSI GTX660 TwinFrozr III 2GB GoodRam 2x4GB 1333 3x HDD SATA Seagate [500GB, 500GB, 1TB] 2x Napęd DVD Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Tak wystarczy mocy,będzie jeszcze sporo zapasu.Zerknij na testy z poborem energii to sam się przekonasz że nawet mocniejsze zestawy na tym zasilaczu spokojnie by zadziałały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Jeszcze jedno odnośnie zasilacza: czy po zamknięciu systemu wyłączacie jeszcze przycisk on/off na zasilaczu? Bo u mnie to wygląda tak: zamykam system i wyłączam listwę, przycisku na zasiłce nie ruszam. Nie wiem czy nie popełniam błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak wyłączasz listwę i zasilacz masz podłączony do listwy to za listwą już prąd nie płynie więc bez róznicy czy jest na zasilaczy włączony czy wyłączony przycisk. Po drugie wcale nie musisz wyłączać listwy, ale jak już chcesz żeby nic prądu nawet minimalnie nie ciągnęło to możesz wyłączać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) dobra, dzięki temat można usunąć, uzyskałem pomoc Edytowane 27 Lipca 2013 przez bokus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...