bajbus. Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam, mam problem od kilku dni z bf 3, otóż grając w trybie multiplayer występują u mnie lagi i cofki, przedtem wszystko było ok i spokojnie grałem na ultra detalach bez żadnych ścinek. Mój sprzęt to i5 3570k, gtx 660, 8 Gb ram, asrock z77 pro 3. Dodam że na niskich mam około 140 fps z pingiem max 30 a na ultra około 60 z pingiem max 40, prędkość neta 6 Mb/s. Nowe sterowniki do grafiki nic nie dały tak samo jak aktualizacja pb. Jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Twoje łącze, problemy serwerów na których grasz, sama gra i jest "świetny" pomysł na walkę z lagami - Lag Compensation. Przyczyn może być wiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Wcześniej było dobrze, gram na tych samych serwerach co przedtem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Może łącze zaczyna świrować albo po prostu serwery na których grasz mają problemy - choć prędzej będzie to dotyczyć jednego lub dwóch serwerów , chyba że to jest grupa serwerów pod wspólną nazwą czy logiem , mogą wtedy mieć wspólną serwerownię i łącze . PS. Temat o BF3 istnieje , tam powinieneś napisać zamiast tworzyć nowy temat . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 bajbus Jakiej odpowiedzi oczekujsze ??? BF3 to shit bo ci laguje ?? Na 99% cos po sieci sie pieprzy i tyle Ja mam 120MB do serverow w UK ping 15ms ale dosc czesto w Niedziele do pewnych serverow ping mi rosnei do 40ms , obciazenie ? prace remontowe ? wyladowania na sloncu ?? chu wi co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...