kaykay Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Witam, mam zamiar kupic laptopa do wszystkiego w kwocie okolo 2200zl. Czasami gram wiec mysle, ze to wlasnie z czasem wolniej dzialajace gry beda oznaka starzejacego sie laptopa, wiec mozna powiedziec, ze ma to byc laptop pod gry/multimedia. Jestem obecnie w USA i sa tu zepelnie inne modele niz u nas ale znalazlem cos takiego: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834126031 Jak myslicie, warto? Czy specyfikacja za ta cene jest ok? Potrafi sie ktos wypowiedziec o jakosci wykonania tej serii, halasie, kulturze pracy itp? Wiekszy dysk napewno nie jest mi potrzebny, grafika chyba jest dobra, o procesorze nie wiem nic. Cena po przeliczeniu wyniesie okolo 2250zl. Dzieki z gory za wszelka pomoc. Edytowane 31 Lipca 2013 przez kaykay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 musisz doliczyc 10% podatku i pamietaj ze masz tylko rok gwarancji pod warunkiem ze bedzie w europie w ogole uznana. Pozatym procek pomimo ze i5 to jest to seria z niskim napieciem a wiec sporo wolniejsza, jak chcesz grac to mozesz miec problem dosyc szybko. Tez sie kiedys zastanawialem nad kupnem w us i uznalem ze nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 A jak to jest z przewożeniem takiego sprzętu przez granice? Kiedyś w TV oglądałem jakiś program co właśnie sprawdzali na niemieckich lotniskach jak przyjeżdżają z USA z drogim sprzętem i sprzęt konfiskowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 mozesz przewiesc w bagazu normalnie ale bez pudla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzieki za odpowiedzi, rzeczywiscie roznica w cenie nie jest jakas bardzo duza, wiec chyba nie ma sensu sie meczyc. A z tym 10% podatku cto chyba niekoniecznie, po prostu rozpakowuje go wczesniej i traktuje jako moj podreczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 cewny w sklepach sa podawane bez podatku, czyli podaja kwote netto a nie brutto jak w europie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...