006 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam, posiadam laptop Samsung NP355E7C-S03PL wyposażony w dwie karty graficzne: AMD Radeon HD 7640G i AMD Radeon HD 7600M przełączające się dynamicznie i z tym mam problem, bo chcę sam decydować, która karta ma być aktywna, czyli chcę zmienić dynamiczne przełączanie na manualne (taka opcja powinna być w Biosie ale jej nie ma). Chciałbym też wiedzieć jak włączyć obie karty jednocześnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opcja jest w sterownikach AMD, tam tez wybierasz konkretna karte do konkretnej aplikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
006 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Przypisywanie konkretnej karty do konkretnej aplikacji to przełączanie DYNAMICZNE, a ja chcę sam decydować, która karta ma być aktywna(MANUALNE). W CCC nie mogę zmienić z dynamicznego na manualne, w Biosie powinna być opcja Dynamic - Fixed ale jej też nie ma, więc pytam: jak włączyć przełączanie manualne z poziomu Windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zawsze możesz spróbować wyłączyć jedną w menadżerze urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
006 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wyłączenie jednej z kart powoduje wyłączenie obu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
006 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Rozwiązałem już sam mój problem, temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brym Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 To moze napisz co zrobiles bedzie dla innych, ktorzy maja podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...