ZONK000 OC Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie, czy przy tej płycie karta ta będzie działała poprawnie, brak w niej chyba PCI-E 2.0 i czy znacząco ograniczy to jej prędkość. Jeśli tak to podpowiedzcie jaką kartę tam wsadzić żeby nie płacić na darmo. Procesor to C2D 2,66GHz i na razie 3GB RAM. Zasilacz mam Chieftec 400W ale jego też mogę podmienić. Płyta i procesor musi pozostać. Dziękuję za podpowiedzi i przepraszam jeśli temat powinien być raczej w dziale z płytami. Aha karta musi koniecznie mieć HDMI Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez ZONK000 OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ruszy, ograniczy raczej procesor, nie płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dużo ograniczy? Kupić coś słabszego czy tą? Procesor będzie pewnie ciut podkręcony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Wskazane byłyby już 4 rdzenie do tej grafiki. Jak masz dobrą ofertę na tą kartę to bierz. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No tak myślałem do trzech stówek kupić grafikę używaną a znalazłem za 299 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...