kiel.basa Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich,Problem mam taki, ze nie moge dostac sie do Dell Recovery podczas wlaczania laptopa.Kombinacja klawiszy ctrl+f11 wydaje sie prawidlowa dla mojego modelu. Gdzies wyczytalem, ze komenda fixmbr mogla uszkodzic probe wejscia na ta partycje - mozliwe, ze kiedys takiej komendy uzylem, ale pojecia nie mam. Na pewno jednak, kiedy wchodze w Partion Magic, widnieje cos takiego jak DEllUtility i zajmuje kilkadziesiat MB, wiec usunieta ta partycja Recovery na pewno nie jest.Ma ktos z kolegow pomysl, jak dostac sie do tego Recovery, zeby przejsc przez procedure przywrocenia laptopa do stanu pierwotnego ?Plyty zadnej nie mialem od nowosci. Z tego co wiem, mozna ja zamowic za oplata, ale chyba bez przesady.. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez kiel.basa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Plyty zadnej nie mialem od nowosci. Z tego co wiem, mozna ja zamowic za oplata, ale chyba bez przesady Nie przeczytałeś instrukcji / olałeś komunikat o recovery to płać.. Coś mała ta recovery ... to co masz to pewnie tylko narzędzie a plik obrazu albo szlag trafił albo partycja jest jeszcze bardziej ukryta... Sprawdz w systemie czy nie ma opcji stworzenia recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...