Nerevar Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak zapewne wiecie albo i nie do IE wyszedł adblock (ten klasyczny ;P), z ciekawości go sobie zainstalowałem, bo przeglądarkę M$ całkiem lubię a niestety brakowało mi w niej tego żeby była zdatna do użytkowania bo wygoda w porównaniu z listami z IE nieporównywalna. Niestety - i tu pytanie - czy to ja jestem już za stary na niuanse czy jest on po prostu bidny w porównaniu do tego z OgnistegoLiska? Możliwość wyboru listy i whitelista to jedyne co udało mi się znaleźć. Prosił bym o odpowiedź kogoś kto się bawił, żadnych hejterów. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ɹǝıssɐuɹɐƆ Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 U mnie też słabo działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grog24 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 Wypróbowałem i marnie to działa niestety. W porównaniu do FF to jednak jest bidny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard80 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Też zauważyłem to, że słabo działa na M$ - to był jeden z powodów przejścia na Chrome. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...