ANGRO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witajcie mam następujący problem: jakiś czas temu kupiłem dla syna komputer. Nie jest to najnowszy sprzęt i ma wymienioną w temacie kartę graficzną. Problem polega na tym że w 95% gier z grafiką dzieją się dziwne rzeczy: http://imageshack.us/photo/my-images/690/nhtf.jpg/ Dodaje różne elementy takie jak ta brązowa linia. czasem od jakiegoś punktu odchodzą linie itp. Instalowałem ostatnio jakieś sterowniki i nic to nie zmieniło. Może ktoś z Was może mi pomóc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wygląda na artefakty. Po pierwsze "jakieś" instalowałeś nie wiem jakie to są - odinstaluj i zainstaluj najnowsze ze strony producenta. Po drugie sprawdź temperatury karty graficznej np programem HWmonitor, przy włączonym programie uruchom najbardziej wymagającą gre pograj przynajmniej 15 min i odczytaj maksymalne temperatury. Może być też uszkodzona karta graficzna ale zrób na początek tak jak wyżej pisałem 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...