Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 aktualnie nie moge sie pobawic w max o/c, ale moge sie pobawic prockiem inaczej :) wszystko chodzi stabilnie i pewnie poszedl by na jeszcze nizszym Vcore, ale juz nizej nie moge. i do tego obrazek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Najs :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja niedawno o tym pisałem - troszkę prądu oszczędzam :wink: Mój na 201x5 chodzi na 1,475V, ale dla pewności na 1,5V dałem. Ale przy okazji wywaliłem wentyl z coolera i chłodze wszystko jednym 120x120 na 7V. Na 5x100 szedł na 1,25V, niżej się wykrzaczał. Wygląda więc na to iż twój jest nieco lepszy, ale to oczywiste bowiem mój kręcił się znacznie gorzej - 1210 przy 1,9V przy temp. <40 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 fajnie fajnie, oszczędności są ale 6*166 przy 1.4V to najlepszy wynik oszczędzania. szykuje się nowa konkurencja na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tak przeczytałem sobie ten topic i też postanowiłem sprawdzić na jakim najniższym Vcore będzie pracował mój procek. Dotychczas cały czas jechałem na 6x175 1,85V, teraz jade na 6x175 1,775V. Wstaje nawet na 1,7V ale wywala się podczas ładowania windowsa. Temp. spadał o 2C czyli niewiele, ale zawsze coś. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 mi temp sdapdla od 5-7st, bo teraz w sters mam 36st a sandra podaje, ze proc wydziela 26W. Proce chodzi super stabilnie, calonocnego Prime mial i zadnego wrazenia na nim to nie zrobilo:) sadze, ze moglbym pojechac jeszcze w dol z napieciem i bylo by git, ale plyta ma minimum 1.4 co daje rzeczywiste 1.38-1.39V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 No Niemiec moje gratulacje ładnie ładnie , zobacze jutro co z mojego syfku można bedzie wycisnąć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...