Saimon122 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Hej witajcie Pasuje mi zmienić monitor na większy (Wreszcie chce mieć fullhd rodzielczośc ) w tej chwili używam monitora Asus 18 cali 1366x768 jako iż mam nowy komputer pasuję też kupić monitor w full hd. Teraz pytanko zależy mi na dobrej jakości obrazu nie mam wymagań co do czasu rekacji wielkich w tej chwili mam 5ms i nie widzę żeby mi to przeszkadzało. Myślałem o monitorze 24 cale choć wiem że 22 cale też są w Fullhd ale czy będę widział jakąś różnicę? Chcę przeznaczyć maxymalnie 600zł wiem że to nie majątek ale nie potrzeba mi proffesionalnego monitora do grafiki :) moja karta graficzna to gtx 660 oc . Proszę o pomoc w wyborzę pomiędzy 22 full hd a 24 fullhd , nie wiem jaka to będzię różnica Pozdrawiam Serdecznie i Z góry Dziękuje za Pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja Ci polecę taki monitor jak sam kupiłem. Tutaj chyba jest najtaniej, 639zł i wysyłka gratis. http://allegro.pl/sferis-monitor-lg-led-24-cale-24ea53vq-p-ips-hdmi-i3453009186.html Ips wiec fajne kolorki, 24 cale. Ma tylko jedną wadę, podstawka jest mało stabilna i przy kopnięciu w biurko monitor lekko się buja, ale poza tym nic lepszego w tej cenie nie ma. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez XeNoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimon122 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Monitor od 2 dni stoi na biurku :) naprawdę dobry zakup dzięki XeNoN za pomoc.Kolory piękne wyraziste i obeszło się bez kalibracji temat do zamknięcia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...