mostom Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tak do testu wsadziłem sobie różne pamięci (w instrukcji napisano, że powinny być takie same) - 256MB w slot 0 i 512MB w slot 1. Najciekawsze, że system chodził stabilnie i Bios przełączył się w Dual DDR (przy odpalaniu kompa tak pokazywał). Nie wiem jak z wydajnością takiego rozwiązania - nie wiem czym to można sprawdzić. Jak zapoda mi ktoś link do jakigoś softu związanego z wydajnością pamięci to sprawdzę jak takie rozwiązanie będzie się spisywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Chodzic to ci bedzie, ale z tej kosci 512 to tylko 256 bedzie dzialac w dualu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 dokladnie kosci musza byc tej samej pojemnosci zeby idealnie chodzil dual Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=demon=- Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przy starcie kompa pisze mi że Dual DDR Enabled, a jak sprawdze sisoft sandra 2003 to mam że nie ma duala.Kości włożyłem w 1 i 3 slot.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...