Labus Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam Potrzebne mi jest chłodzenie, które godnie zastąpi wysłużone boksowe chłodzenie Intela. Obudowa jest obudową od Anteca. Niestety nie pamiętam modelu obudowy. Płyta głowna to Asrock H61M / U3S3. Kwota, którą chciałbym przeznaczyć na ten cel to 150 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Oplaca Ci sie kupowac takie drogie chlodzenie na taniego procka? Jesli byles zadowolony z boxa to takiego bym szukal po taniosci, duzo ludzi ma nie uzywane i sie ich pozbywa. Jak nie box to cos pokroju spc spartan bedzie az nadto.Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labus Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Z racji tego, że jestem laikiem to 150 zł należy traktować jako kwotę bazową czyli maksimum. Jeśli wystarczy tyko wymiana starego boksowego chłodzenia na nowe to jestem za. Wcześniejsze chłodzenie było dla mnie optymalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Na allegro masz takie nówki za 15zł. Ten procesor się mało grzeje i jeśli chłodzenie było ok ale się zużyło to kup takie samo. Na allegro nówki za 15-20zł, resztę pieniędzy przeznacz na coś innego http://allegro.pl/listing/listing.php?string=lga+1155+box&search_scope=category-45901 Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wydawać 150 zł na chłodzenie do procka który praktycznie się nie grzeje i w dodatku nie ma opcji OC ( która by wymuszała zmianę chłodzenia ) to wg. wywalanie kasy w błoto .Jak lubisz ciszę to kup jakieś chłodzenie za połowę tej ceny np. SPC Spartan czy droższe SPC Fera . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 wracając do boxów - jak zdecydujesz się na intelowskie po weź te starsze od foxconna - te od Delty co zaczęli dodawać pod koniec produkcji SB i IVY są strasznie tandetne i nieco głośniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...