Caleb Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Sezon ogórkowy właśnie osiągnął swoje apogeum - rynek gier komputerowych dosłownie stanął w miejscu, jakby wszyscy developerzy i dystrybutorzy wyjechali na wspólny urlop. Nie dzieje się absolutnie nic ciekawego, żaden wielkoformatowy tytuł nie pojawi się w przeciągu najbliższych kilku tygodni. Co zrobić w takiej sytuacji? Najlepiej spakować manatki i ruszyć nad morze, jezioro tudzież w góry, żeby oddać się słodkiemu lenistwu, a komputer zostawić w chałupie. Jeśli jednak już wypoczęliśmy i szukamy czegoś na wieczorne posiedzenie przed monitorem, to zostaje tylko Mortal Kombat Komplete Edition albo... Rise of the Triad! Odświeżona wersja ultra brutalnej strzelaniny została utrzymana w duchu znakomitego poprzednika, więc oczekiwać można niezobowiązujące, odmóżdżającej oraz soczystej rozwałki, której próżno szukać we współczesnych strzelaniach pierwszoosobowych. Rise of the Triad wyczekiwałem z niecierpliwością od kilkunastu miesięcy, ale tradycyjnie nie przeglądałem wszystkich filmików, screenów i zapowiedzi, żeby nie zepsuć sobie niespodzianki. Faktycznie zaskoczenie było ogromne, ale głównie dlatego, że czegoś równie beznadziejnego się chyba nie spodziewałem... Recenzja Rise of the Triad 2013 - Krew, flaki i buraki - PurePC.pl Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 A już myślałem, że to ze mną coś nie tak, jak próbowałem w to zagrać i od razu się zniechęciłem. :P Pozostaje tylko poczekać, aż ktoś wpadnie na pomysł zrobienia remake'a Shadow Warrior i wtedy rzucić się w przepaść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 http://www.purepc.pl/rozrywka/pierwsze_screeny_i_filmik_z_remake_shadow_warrior R.I.P. Dammeron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Oj, chyba zorganizuję jakiegoś jednorazowego eventa. :P Ale jest nadzieja, że przeżuję, a daje ją polskie studio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Pozostaje tylko poczekać, aż ktoś wpadnie na pomysł zrobienia remake'a Shadow Warrior i wtedy rzucić się w przepaść... Wykrakałeś :> A będzie jeszcze Realms Of Arkania: Blade Of Destiny HD, Carmageddon, Flashback, Ultima Forever: Quest for the Avatar, Thief, Might & Magic X: Legacy, czyli odgrzewanie starych marek po całości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Z tych wszystkich gier to Carma ma szansę nie podzielić losu triady, ze względu na to, że zajęło się tym studio, które tę serię stworzyło (choć psioczą na TDR2000, a np. mi się osobiście podobała ta gra), a M&M i Ultima już przy okazji ostatnich wydanych części były strasznymi gniotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Z tych wszystkich gier to Carma ma szansę nie podzielić losu triady, ze względu na to, że zajęło się tym studio, które tę serię stworzyło (choć psioczą na TDR2000, a np. mi się osobiście podobała ta gra) Studio to samo (marka), tylko czy ludzie Ci sami? Oto jest pytanie ;] Za RotT stało niby Apogee jako wydawca i koordynator, a co wyszło widać wyżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Przypomniał mi się Soldier Of Fortune: Payback - gra biedna, ale miała jedną dobrą rzecz - fajne ostrzeliwanie części ciałai posokę. Reszta to był typowy chłam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...