davido16 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie wiedziałem jak streścić w paru słowach mój problem.Posiadam SB X-FI Xtreme Audio i 'przed chwilą' podłączyłem inne słuchawki. Problem polega na tym, że nie mogę wyciszyć bodajże line-in, przez co w rejestratorze (albo np. Skype) słychać dźwięk z chociażby odtwarzacza muzyki. W opcjach karty dźwiękowej (które na Win7 są UBOGIE, w przeciwieństwie do XP, gdzie nie było problemów) wszystko wygląda na dobrze ustawione, a w opcjach Windowsa mam wszystkie dodatkowe opcje powyciszane (line-in, microphone, itd.). Posiadam najnowsze sterowniki do tej karty, to już druga para słuchawek z którą jest problem (stwierdziłem, że to wina słuchawek i kupiłem drugie). Na poprzednich słuchawkach problem NIE występował, posiadałem tanie słuchawki Tracer, a teraz ponownie mam słuchawki tej samej firmy. Wydaje mi się, że słuchawki podłączyłem dobrze, gdyż tylko przy jednej konfiguracji podłączenia słychać dźwięk i działa mikrofon.Da się coś z tym zrobić? Dzięki z góry za pomoc. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez davido16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...