azgan Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam serdecznie i zwracam się do Was z prośbą o doradzenie. Posiadam i5 Haswell 4430 i zastanawiam się czy nie będzie on stanowił ograniczenia dla GTX670 i pozwoli mu w pełni rozwinąć skrzydła.Czy minimum do tej karty graficznej musze mieć i5 4570 lub 4670 bez K bo mówimy tu cały czas o prockach na fabrycznych zegarach ?W podpisie znajduje się dokładna konfiguracja mojego sprzętu.PS. Sprzęt składałem sam i dobierałem do niego komponenty niestety byłem bardzo mocno ograniczony budżetem i nie było mnie stać od razu na i5 4570 a tym bardziej i5 4670 nie mniej jednak zastanawiam się czy mam zacząć odkładać kasę na nowego procka i czy faktycznie wydanie 800 zł będzie miało sens w tym konkretnym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie ma żadnego sensu. Ten proc będzie latał z titanem z palcem w pupie. Nie szukaj na sile dziury w całym. Tapatapatap i9001 Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez GeMtin1 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Temat nieaktualny przesiadłęm się na 4670K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...