Skocz do zawartości
Lisek

[OT] Koszulki, kubki i co tam jeszcze...

Czy jestes chetny na kupno czegos z logiem Tweak.pl?  

1. 1. Czy jestes chetny na kupno czegos z logiem Tweak.pl?

• Tak
      68
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Zamierzamy zrobić jakieś koszulki, kubki albo coś w tym stylu. Mam nadzieję, że to dobry pomysł? :) W każdym razie tutaj możecie składać oferty co chcielibyście kupić z logiem Tweak.pl :) Później większość najbardziej powtarzalnych i rozsądnych propozycji wrzuce na Tweak'a do ankiety, a następnie dwie z nich się zamówi, albo więcej.

Piszę tego posta, bo sporo osob mnie o to prosilo. A natrafila sie okazja, wiec czego nie sprobowac, w koncu dla Was wszystko :P Co do cen jeszcze nie wiem, ale na dniach się dowiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś się to forum za dużą popularnością nie cieszy, zaraz rzuce wątek na Hardware.

nie ma to jak rowni i rowniejsi. Nie wiem po co takie forum jak np. software - nikt tego nie odwiedza, chyba po to, zeby posty innych tam wyrzucac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma to jak rowni i rowniejsi. Nie wiem po co takie forum jak np. software - nikt tego nie odwiedza, chyba po to, zeby posty innych tam wyrzucac...

Też nie wiem :) Jednakże taka była wola czytelników i tak zrobiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie wiem :) Jednakże taka była wola czytelników i tak zrobiłem.

Taką wolę mieli czytelnicy ?! A jak MY chcemy teraz forum: "Giełda" to nic ! :x

Może by tak SOFTWARE w GIEŁDĘ zamienić ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze by tak podkladki pod myszke - tylko jakies pozadne

BTW mozna by zrobic tak - ktos kupuje cos "drogiego" w sklepie Tweak'a i dostaje gadzet (do wyboru) za free, mozna by tez te gadzety kupowac osobno :?: :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze jeszcze naklejki, plakaty, komplety poscieli, plecaki, zegary,czapki,  itd ?  a najlepiej wszystko za darmo !

Kompletami poscieli jestem zainteresowany :wink: , fajnie by sie spalo, kompy i krecenie snilyby sie po nocach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym chcial gatki :) z duzym logo na pupie :) da rade ??

To lepiej z logiem z przodu i napisem "zTweak'ujesz Go?" :D

ROTFL :mrgreen: Dobre :) Ciekawe ilu by było chętnych na takie gatki? Aha, bokserki czy slipki? ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NARESZCIE Dotrzymałeś słowa :) Mówiłem o tym już z miesiąc temu... Ale do rzeczy! Ja reflektuję na:

Podkładki (od razu biorę 4 sztuki)

Kubki (2 sztuki)

Koszulki (koniecznie w szarym Tweakowym kolorze! i napisem Redaktor ;) 2 sztuki

Aha! fajny byłby napis Keep in cool ;) albo Przechowywać w lodówce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NARESZCIE Dotrzymałeś słowa :) Mówiłem o tym już z miesiąc temu... Ale do rzeczy! Ja reflektuję na:

Podkładki (od razu biorę 4 sztuki)

Kubki (2 sztuki)

Koszulki (koniecznie w szarym Tweakowym kolorze! i napisem Redaktor ;) 2 sztuki

Aha! fajny byłby napis Keep in cool ;) albo Przechowywać w lodówce ;)

popieram ja tez chce kubek z logiem tweak'a (1szt) i szara koszulke z logiem tweak.pl i AMD Athlon jak sie da (znak zastrzezony)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Podkładki pod mysz ale takie żeby Optical tez mogł posuwać po takiej podkładce tz: bez żadnych odblasków i neonów zwykła twarda szara lub biała z napisem TWEAK.pl (niebieskim) i taka zeby sie nie ślizgała (dość duża). za 13-15 zł :>

2. Koszulki Black lub taka szara z dużym napisem TWEAK.pl na plecach i małym na piersi.

3. Bokserki do spania z napisem Tweak :>

4. Kufel do piwa z napisem Tweak.

5.Kubek też mile widziany.

6. Pokrowiec na komputer z napisem Tweak w przemyślanym miejscu.

..

..

Mydło do kompieli niebieski z napisem tweak o zapachu spalonego procesora.

Skarpetki białe z logiem Tweak.

Gorący kubek TWEAK.

i wiele innych :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Podkładki pod mysz ale takie żeby Optical tez mogł posuwać po takiej podkładce tz: bez żadnych odblasków i neonów zwykła twarda szara lub biała z napisem TWEAK.pl (niebieskim) i taka zeby sie nie ślizgała (dość duża). za 13-15 zł :>

2. Koszulki Black lub taka szara z dużym napisem TWEAK.pl na plecach i małym na piersi.

..

..

Gorący kubek TWEAK.

a moze reflektujesz mozg z napisem tweak.pl nowke nie krecona ? napewno by sie przydal !! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phehehehe, widze ze macie dobre humory :lol: Ja z checia bym kupil koszulke razem ze spodenkami + kubek + podkladka pod mysz, tylko zeby to mialo wszystko jakies sensowne kolory, czarny moze nie zbyt ale taki kolor wlasnie jak defaultowe forum (takie szarawe jasne bardzo) bylo by cool :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..

..

Gorący kubek TWEAK.

a moze reflektujesz mozg z napisem tweak.pl nowke nie krecona ? napewno by sie przydal !! :D

Zwłaszcza Tobie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..

..

Gorący kubek TWEAK.

Zwłaszcza Tobie :lol:

Tu bym akurat polemizowal ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...