RaF Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 a nadruk to chyba najlepiej jakby byl robiony z takiej gumy zeby sie nie spral (wole dac 10 zl wiecej i miec koszulke na dluzej niz na 1 wyjscie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 1. Podkładki pod mysz ale takie żeby Optical tez mogł posuwać po takiej podkładce tz: bez żadnych odblasków i neonów zwykła twarda szara lub biała z napisem TWEAK.pl (niebieskim) i taka zeby sie nie ślizgała (dość duża). za 13-15 zł :> 2. Koszulki Black lub taka szara z dużym napisem TWEAK.pl na plecach i małym na piersi. 3. Bokserki do spania z napisem Tweak :> 4. Kufel do piwa z napisem Tweak. 5.Kubek też mile widziany. 6. Pokrowiec na komputer z napisem Tweak w przemyślanym miejscu. .. .. Mydło do kompieli niebieski z napisem tweak o zapachu spalonego procesora. Skarpetki białe z logiem Tweak. Gorący kubek TWEAK. i wiele innych :> a moze reflektujesz mozg z napisem tweak.pl nowke nie krecona ? napewno by sie przydal !! :D Zwłaszcza Tobie :lol: Tu bym akurat polemizowal ! :D A umiesz, chociaż ? Mam nadzieje że nie jesteś chwali piętą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 mozecie wyzywac sie na oslej laczce a nie tu Lisek chce cos zalatwic a Wy tu qwa bedziecie zasmiecac watek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 mozecie wyzywac sie na oslej laczce a nie tu Lisek chce cos zalatwic a Wy tu qwa bedziecie zasmiecac watek Kolega chyba nie zauwazyl ze dyskutujemy na temat gadzetow ! no ale coz ! heh najwazniejsze sa wyniki ankiety chyba ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 chyba nie zaczailes o czym mowie popieram ze ten post jest na tym forum ( i dziale) chodzilo mi o posty Questa i Twój !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 chyba nie zaczailes o czym mowie chodzilo mi o posty Questa i Twój !! No nie mow ! heh nie chce byc nie mily ale to wlasnie Ty troszke nie zaczailes ! Chodzilo o to ze sie nie wyzywam ! tylko prowadzimy dyskusje czy gadzet jakim byl by tweakowy mozg to dobry pomysl ! a pozatym bylo to robione z usmiechem na ustach wiec o zadnych wyzwiskach i obrazaniu nie bylo mowy ! ale jak ktos jest taki ograniczony to przepraszam ! :P Ps. Do Liska: kiedy pierwsze projekty gadzetow ? nie moge sie doczekac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja chce Ręcznik plazowy :D - oczywiscie z duzym logiem tweaka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja chce Ręcznik plazowy :D - oczywiscie z duzym logiem tweaka:)A ja chcem czepek na basen :> A najlepiej to jeszcze parawan na plaże z logiem Tweak :> i parasol w razie deszczu :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 A moze jakies nalepki-naprasowywanki- kazdy przyklei sobie gdzie bedzie chcial na czole, nad luzkiem ,pod luzkiem ,na pupie - i wszyscy beda zadowoleni :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Prezerwatywy z logiem Tweaka i jakies chało reklamowe "Tak kręcom jak rzadne inne:)" To bty było coś dodatkowo z chłodzeniem:P Albo ze wspomaganiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Dobra no to teraz ja se wypowiem :P !! Bylbym chetny na koszulki szare takie jak tweak.pl, dalej bokserki tez szare albo czarne, kufel albo kubek, no i chyba tyle. Nie mam zbyt wyszukanych zachcianek. Tylko zeby material na koszulki nie byl taki srakowaty jak te koszulki na bazarach. I zeby ceny nie byly zbyt wysokie, bo ja za koszulke wiecej jak 50 PLN zł. nie dam, za kubek 20 zł, a za bokserki tez z 25 zł. -+=|=+--+=|=+--+=|=+--+=|=+--+=|=+- Pozdrowienia Kaloryfer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 No właśnie. Zamierzamy zrobić jakieś koszulki, kubki albo coś w tym stylu. Mam nadzieję, że to dobry pomysł? :) W każdym razie tutaj możecie składać oferty co chcielibyście kupić z logiem Tweak.pl :) Później większość najbardziej powtarzalnych i rozsądnych propozycji wrzuce na Tweak'a do ankiety, a następnie dwie z nich się zamówi, albo więcej. Piszę tego posta, bo sporo osob mnie o to prosilo. A natrafila sie okazja, wiec czego nie sprobowac, w koncu dla Was wszystko :P Co do cen jeszcze nie wiem, ale na dniach się dowiem :) A róbcie sobie co chcecie - nawet papier toaletowy z logiem tweaka. Ja i tak tego nie kupie. No chyba, że byłyby wyjątkowo dobre jakościowo i tanie zarazem, bo takie zwykła reklamówki są jak ciuchy ze stadionu (te od żółtków) - wytrzymują miesiąc, a po pierwszym praniu wyglądają jak szmata. Wychodzi na to, że bardziej opłaca się kupić oryginalne, bo chociaż kosztują 5 razy tyle, to wytrzymują 10x dłużej (no i lepiej wyglądają) Pamiętacie Secret Service? Oni też tak zrobili i pomysł nie wypalił - to było jedną z przyczyn upadku pisma. No i tu też tak będzie - zamówisz 100/500 sztuk (czy ile tam trzeba, żeby ceny były niższe), a kupi max 10 osób. Odradzam. Ale jak mówiłem, to twoja sprawa. Jednak z tymi cenami, to jak widzę ile kosztuję części w sklepie tweaka, to myślę, że ceny koszulek (czy czegoś co wymyślisz) również nie będa niskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 A róbcie sobie co chcecie - nawet papier toaletowy z logiem tweaka. Ja i tak tego nie kupie. No chyba, że byłyby wyjątkowo dobre jakościowo i tanie zarazem, bo takie zwykła reklamówki są jak ciuchy ze stadionu (te od żółtków) - wytrzymują miesiąc, a po pierwszym praniu wyglądają jak szmata. Wychodzi na to, że bardziej opłaca się kupić oryginalne, bo chociaż kosztują 5 razy tyle, to wytrzymują 10x dłużej (no i lepiej wyglądają) No wlasnie mam zrobic wlasnie to co chce, hyhy... Czemu się tak unosisz? Pamiętacie Secret Service? Oni też tak zrobili i pomysł nie wypalił - to było jedną z przyczyn upadku pisma. Ale my nie jesteśmy SS, bądź co bądź jesteśmy dalej niekomercyjni, więc upadek raczej nam nie jest groźny :) No i tu też tak będzie - zamówisz 100/500 sztuk (czy ile tam trzeba, żeby ceny były niższe), a kupi max 10 osób. Odradzam. Ale jak mówiłem, to twoja sprawa. No i po co sie znow unosisz? :))) Wiem, że to moja sprawa... więc nie bardzo rozumiem twoj komentarz... Jednak z tymi cenami, to jak widzę ile kosztuję części w sklepie tweaka, to myślę, że ceny koszulek (czy czegoś co wymyślisz) również nie będa niskie. A mi się zdawało, że w sklepie tweak'a nie jest tak drogo? Przynajmniej staramy się ceny utrzymać na przyzwoitym poziomie.... Ale i tak będzie jeszcze lepiej, cierwpliwości :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 A róbcie sobie co chcecie - nawet papier toaletowy z logiem tweaka. Ja i tak tego nie kupie. No chyba, że byłyby wyjątkowo dobre jakościowo i tanie zarazem, bo takie zwykła reklamówki są jak ciuchy ze stadionu (te od żółtków) - wytrzymują miesiąc, a po pierwszym praniu wyglądają jak szmata. Wychodzi na to, że bardziej opłaca się kupić oryginalne, bo chociaż kosztują 5 razy tyle, to wytrzymują 10x dłużej (no i lepiej wyglądają) No wlasnie mam zrobic wlasnie to co chce, hyhy... Czemu się tak unosisz? Czy ja się unoszę :?: Jestam i tak wyjątkowo spokojny, zważywszy na to, że za tydzień mam egzamin na studia :evil: Pamiętacie Secret Service? Oni też tak zrobili i pomysł nie wypalił - to było jedną z przyczyn upadku pisma. Ale my nie jesteśmy SS, bądź co bądź jesteśmy dalej niekomercyjni, więc upadek raczej nam nie jest groźny :) W to raczej nie wątpię. Chodziło mi o to, że ktoś już to próbował zrobić i mu nie wyszło. No i tu też tak będzie - zamówisz 100/500 sztuk (czy ile tam trzeba, żeby ceny były niższe), a kupi max 10 osób. Odradzam. Ale jak mówiłem, to twoja sprawa. No i po co sie znow unosisz? :))) Wiem, że to moja sprawa... więc nie bardzo rozumiem twoj komentarz... Unoszę się :?: Nie bądź taki wrażliwy. Próbuję ci dawać dobre rady, ale jeśli nie chcesz tego typu komentarzy, to nie ma sprawy. Jednak z tymi cenami, to jak widzę ile kosztuję części w sklepie tweaka, to myślę, że ceny koszulek (czy czegoś co wymyślisz) również nie będa niskie. A mi się zdawało, że w sklepie tweak'a nie jest tak drogo? Przynajmniej staramy się ceny utrzymać na przyzwoitym poziomie.... Ale i tak będzie jeszcze lepiej, cierwpliwości :))) To, czy drogo, czy nie to kwestia względna. Zależy z jakim sklepem porównać. Jednak w większości miast istnieją sklepy jak pcprojekt w Krakowie, gdzie jest bardzo tanio. Dla mnie sklep na tweak.pl w porównaniu do pcprojektu (do którego mam 5 min drogi) jest dość drogi, zwłaszcza, że jest to sklep wysyłkowy (więc znacznie bardziej "niewygodny" niż tradycyjny - koszty przesyłki itp.). Jeszcze takie małe spostrzeżenie - sklep wysyłkowy nie musi mieć salonu sprzedaży, a nawet może się obyć bez magazynu, oraz zatrudnia znacznie mniej ludzi, przez co ponosi znacznie mniejsze koszty od tradycyjnego sklepu. Więc jak to możliwe, że w sklepach wysyłkowych zwykle jest drożej (dotyczy to zwykle, lub prawie wyłącznie sklepów komputerowych w Polsce)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Jeszcze takie małe spostrzeżenie - sklep wysyłkowy nie musi mieć salonu sprzedaży, a nawet może się obyć bez magazynu, oraz zatrudnia znacznie mniej ludzi, przez co ponosi znacznie mniejsze koszty od tradycyjnego sklepu. Więc jak to możliwe, że w sklepach wysyłkowych zwykle jest drożej (dotyczy to zwykle, lub prawie wyłącznie sklepów komputerowych w Polsce)? Z tym sie zgodze w Polsce sklepy wysylkowe nie potrafia wykorzystac medium jakim jest internet (zreszta nie tylko sklepy ale wszystkie firmy ktore w jakis sposob korzystaja z sieci). Przerabialem to rok na uczelni i niestety wnioski byly smutne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 1. Podkładki pod mysz ale takie żeby Optical tez mogł posuwać po takiej podkładce tz: bez żadnych odblasków i neonów zwykła twarda szara lub biała z napisem TWEAK.pl (niebieskim) i taka zeby sie nie ślizgała (dość duża). za 13-15 zł :> 2. Koszulki Black lub taka szara z dużym napisem TWEAK.pl na plecach i małym na piersi. 3. Bokserki do spania z napisem Tweak :> 4. Kufel do piwa z napisem Tweak. 5.Kubek też mile widziany. 6. Pokrowiec na komputer z napisem Tweak w przemyślanym miejscu. .. .. Mydło do kompieli niebieski z napisem tweak o zapachu spalonego procesora. Skarpetki białe z logiem Tweak. Gorący kubek TWEAK. i wiele innych :> a moze reflektujesz mozg z napisem tweak.pl nowke nie krecona ? napewno by sie przydal !! :D Zwłaszcza Tobie :lol: Tu bym akurat polemizowal ! :D Spox panowie ! :) Troszeczke tolerancji i szczypty humorku zycze :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 koszulka oraz kubek podkręcony na @0,6 lub @0,75 litra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Super pomysł Lisku. Ja obstawiam za koszulkami (niech bedą też białe bo latem może być nie za mietowo w czarnej). Poza tym bluzy i ktoś puścił fajny pomysł na pogkładki. I w sumie najważniejsze żeby ceny były rozsadne.... Proponował bym ankiete odnośnie tej kwestii :) Aha no i z kubka też było by fajnie się napić czegoś, byle by nie był z PCV :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 1. Podkładki pod mysz ale takie żeby Optical tez mogł posuwać po takiej podkładce tz: bez żadnych odblasków i neonów zwykła twarda szara lub biała z napisem TWEAK.pl (niebieskim) i taka zeby sie nie ślizgała (dość duża). za 13-15 zł :> 2. Koszulki Black lub taka szara z dużym napisem TWEAK.pl na plecach i małym na piersi. 3. Bokserki do spania z napisem Tweak :> 4. Kufel do piwa z napisem Tweak. 5.Kubek też mile widziany. 6. Pokrowiec na komputer z napisem Tweak w przemyślanym miejscu. .. .. Mydło do kompieli niebieski z napisem tweak o zapachu spalonego procesora. Skarpetki białe z logiem Tweak. Gorący kubek TWEAK. i wiele innych :> a moze reflektujesz mozg z napisem tweak.pl nowke nie krecona ? napewno by sie przydal !! :D Zwłaszcza Tobie :lol: Tu bym akurat polemizowal ! :D Spox panowie ! :) Troszeczke tolerancji i szczypty humorku zycze :mrgreen: Ale przeciez to z humorkiem bylo ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 To, czy drogo, czy nie to kwestia względna. Zależy z jakim sklepem porównać. Jednak w większości miast istnieją sklepy jak pcprojekt w Krakowie, gdzie jest bardzo tanio. Dla mnie sklep na tweak.pl w porównaniu do pcprojektu (do którego mam 5 min drogi) jest dość drogi, zwłaszcza, że jest to sklep wysyłkowy (więc znacznie bardziej "niewygodny" niż tradycyjny - koszty przesyłki itp.). No tak, ale nie każdy ma 5min. drogi do PCProjekt'u... Jeszcze takie małe spostrzeżenie - sklep wysyłkowy nie musi mieć salonu sprzedaży, a nawet może się obyć bez magazynu, oraz zatrudnia znacznie mniej ludzi, przez co ponosi znacznie mniejsze koszty od tradycyjnego sklepu. Więc jak to możliwe, że w sklepach wysyłkowych zwykle jest drożej (dotyczy to zwykle, lub prawie wyłącznie sklepów komputerowych w Polsce)? No, ale nasz ma "salon sprzedazy", a sklep internetowy to jest dodatek po porostu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 aqrat tera musze se qpic troche koszulek i bluze, wiec jezeli by bylo tanio, to ja sie pisze. jeszcze tylko jdna uwaga, chcielismy zrobic cus takiego na forum tacops i doopa :( ceny takie, ze hoho, tyle, ze my chcielismy 2 kolorowe nadrooki a4 i jeszcze male na rekawach, aa jezeli sam napisa, to ja chce dla mnie: podkadka pod myche o rozmiaze ok. a4, blooza i 1-2 t-shirty, no i qbeck ofkoz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 To, czy drogo, czy nie to kwestia względna. Zależy z jakim sklepem porównać. Jednak w większości miast istnieją sklepy jak pcprojekt w Krakowie, gdzie jest bardzo tanio. Dla mnie sklep na tweak.pl w porównaniu do pcprojektu (do którego mam 5 min drogi) jest dość drogi, zwłaszcza, że jest to sklep wysyłkowy (więc znacznie bardziej "niewygodny" niż tradycyjny - koszty przesyłki itp.). No tak, ale nie każdy ma 5min. drogi do PCProjekt'u... Nie tylko jeden PCprojekt w Polsce :lol: Sklepów komputerowych są takie ilości, że z pewnością prawie każdy ma dostęp do jakiegoś taniego. Jeszcze takie małe spostrzeżenie - sklep wysyłkowy nie musi mieć salonu sprzedaży, a nawet może się obyć bez magazynu, oraz zatrudnia znacznie mniej ludzi, przez co ponosi znacznie mniejsze koszty od tradycyjnego sklepu. Więc jak to możliwe, że w sklepach wysyłkowych zwykle jest drożej (dotyczy to zwykle, lub prawie wyłącznie sklepów komputerowych w Polsce)? No, ale nasz ma "salon sprzedazy", a sklep internetowy to jest dodatek po porostu... PCprojekt też :lol: , ale nie oto chodzi. Po prostu w Polsce nie ma tanich sklepów wysyłkowych, a wręcz przeciwnie, są zwykle droższe - co jest dość dziwne, bo z założenia takie sklepy powinny być znacznie tańsze. Najlepszy w tym jest sklep wysyłkowy "Błękitni", w którym ceny bywają i trzykrotnie wyższe niż w zwykłych sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srs Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 No panowie nie zmieniajcie tematu :lol: Koszulki białe z pieprzniętym na środku napisikiem, długopisy, gumeczki ( :P :wink: ),zeszyty, nalepki ,naostrzki, papieru toaletowe... 8) :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 jeszcze tylko jdna uwaga, chcielismy zrobic cus takiego na forum tacops i doopa :( ceny takie, ze hoho, tyle, ze my chcielismy 2 kolorowe nadrooki a4 i jeszcze male na rekawach Ja polecam koszulki.pl bardzo dobre wykonanie i po wielu praniach narazie jest idealnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 sorry, ale nie dam 40 zeta za koszoolke :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 mi koszulki sie podobaja nawet za 40zl czapki tez mozecie robic :D (z daszkiem oczywiscie)kufel na Pivo terz fajny pomysl ale najlepiej zeby byl @2.0L :D a kubek bym kupil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 O fajne by byly fullcapy z logiem tlika, zajebiste ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 sorry, ale nie dam 40 zeta za koszoolke :/ to idz na targowisko i qp sobie koszulke od chinczyka za 7 zl wez pisak i napisz sobie na plecach tweeeaaaak.pl jak nei chcesz qpic to po co dajesz posta ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 sorry, ale nie dam 40 zeta za koszoolke :/ to idz na targowisko i qp sobie koszulke od chinczyka za 7 zl wez pisak i napisz sobie na plecach tweeeaaaak.pl jak nei chcesz qpic to po co dajesz posta ?? buahahahah !!!! dobre :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Witam.moim zdaniem pomysł jest dobry.Sam bym sobie coś kupił z logiem tweak i wydaje mi sie,że chętnych będzie więcej.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...