Skocz do zawartości
Lisek

[OT] Koszulki, kubki i co tam jeszcze...

Czy jestes chetny na kupno czegos z logiem Tweak.pl?  

1. 1. Czy jestes chetny na kupno czegos z logiem Tweak.pl?

• Tak
      68
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

1. Podkładki pod mysz ale takie żeby Optical tez mogł posuwać po takiej podkładce tz: bez żadnych odblasków i neonów zwykła twarda szara lub biała z napisem TWEAK.pl (niebieskim) i taka zeby sie nie ślizgała (dość duża). za 13-15 zł :>

2. Koszulki Black lub taka szara z dużym napisem TWEAK.pl na plecach i małym na piersi.

3. Bokserki do spania z napisem Tweak :>

4. Kufel do piwa z napisem Tweak.

5.Kubek też mile widziany.

6. Pokrowiec na komputer z napisem Tweak w przemyślanym miejscu.

..

..

Mydło do kompieli niebieski z napisem tweak o zapachu spalonego procesora.

Skarpetki białe z logiem Tweak.

Gorący kubek TWEAK.

i wiele innych :>

a moze reflektujesz mozg z napisem tweak.pl nowke nie krecona ? napewno by sie przydal !! :D

Zwłaszcza Tobie :lol:

Tu bym akurat polemizowal ! :D

A umiesz, chociaż ?

Mam nadzieje że nie jesteś chwali piętą :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozecie wyzywac sie na oslej laczce a nie tu

Lisek chce cos zalatwic a Wy tu qwa bedziecie zasmiecac watek

Kolega chyba nie zauwazyl ze dyskutujemy na temat gadzetow ! no ale coz ! heh najwazniejsze sa wyniki ankiety chyba ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie zaczailes o czym mowie  

chodzilo mi o posty Questa i Twój !!

No nie mow ! heh nie chce byc nie mily ale to wlasnie Ty troszke nie zaczailes ! Chodzilo o to ze sie nie wyzywam ! tylko prowadzimy dyskusje czy gadzet jakim byl by tweakowy mozg to dobry pomysl !

a pozatym bylo to robione z usmiechem na ustach wiec o zadnych wyzwiskach i obrazaniu nie bylo mowy ! ale jak ktos jest taki ograniczony to przepraszam ! :P

Ps. Do Liska: kiedy pierwsze projekty gadzetow ? nie moge sie doczekac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra no to teraz ja se wypowiem :P !!

Bylbym chetny na koszulki szare takie jak tweak.pl, dalej bokserki tez szare albo czarne, kufel albo kubek, no i chyba tyle. Nie mam zbyt wyszukanych zachcianek.

Tylko zeby material na koszulki nie byl taki srakowaty jak te koszulki na bazarach.

I zeby ceny nie byly zbyt wysokie, bo ja za koszulke wiecej jak 50 PLN zł. nie dam, za kubek 20 zł, a za bokserki tez z 25 zł.

-+=|=+--+=|=+--+=|=+--+=|=+--+=|=+-

Pozdrowienia

Kaloryfer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Zamierzamy zrobić jakieś koszulki, kubki albo coś w tym stylu. Mam nadzieję, że to dobry pomysł? :) W każdym razie tutaj możecie składać oferty co chcielibyście kupić z logiem Tweak.pl :) Później większość najbardziej powtarzalnych i rozsądnych propozycji wrzuce na Tweak'a do ankiety, a następnie dwie z nich się zamówi, albo więcej.

Piszę tego posta, bo sporo osob mnie o to prosilo. A natrafila sie okazja, wiec czego nie sprobowac, w koncu dla Was wszystko :P Co do cen jeszcze nie wiem, ale na dniach się dowiem :)

A róbcie sobie co chcecie - nawet papier toaletowy z logiem tweaka. Ja i tak tego nie kupie. No chyba, że byłyby wyjątkowo dobre jakościowo i tanie zarazem, bo takie zwykła reklamówki są jak ciuchy ze stadionu (te od żółtków) - wytrzymują miesiąc, a po pierwszym praniu wyglądają jak szmata. Wychodzi na to, że bardziej opłaca się kupić oryginalne, bo chociaż kosztują 5 razy tyle, to wytrzymują 10x dłużej (no i lepiej wyglądają)

Pamiętacie Secret Service? Oni też tak zrobili i pomysł nie wypalił - to było jedną z przyczyn upadku pisma.

No i tu też tak będzie - zamówisz 100/500 sztuk (czy ile tam trzeba, żeby ceny były niższe), a kupi max 10 osób. Odradzam. Ale jak mówiłem, to twoja sprawa.

Jednak z tymi cenami, to jak widzę ile kosztuję części w sklepie tweaka, to myślę, że ceny koszulek (czy czegoś co wymyślisz) również nie będa niskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A róbcie sobie co chcecie - nawet papier toaletowy z logiem tweaka. Ja i tak tego nie kupie. No chyba, że byłyby wyjątkowo dobre jakościowo i tanie zarazem, bo takie zwykła reklamówki są jak ciuchy ze stadionu (te od żółtków) - wytrzymują miesiąc, a po pierwszym praniu wyglądają jak szmata. Wychodzi na to, że bardziej opłaca się kupić oryginalne, bo chociaż kosztują 5 razy tyle, to wytrzymują 10x dłużej (no i lepiej wyglądają)

No wlasnie mam zrobic wlasnie to co chce, hyhy... Czemu się tak unosisz?

Pamiętacie Secret Service? Oni też tak zrobili i pomysł nie wypalił - to było jedną z przyczyn upadku pisma.

Ale my nie jesteśmy SS, bądź co bądź jesteśmy dalej niekomercyjni, więc upadek raczej nam nie jest groźny :)

No i tu też tak będzie - zamówisz 100/500 sztuk (czy ile tam trzeba, żeby ceny były niższe), a kupi max 10 osób. Odradzam. Ale jak mówiłem, to twoja sprawa.

No i po co sie znow unosisz? :))) Wiem, że to moja sprawa... więc nie bardzo rozumiem twoj komentarz...

Jednak z tymi cenami, to jak widzę ile kosztuję części w sklepie tweaka, to myślę, że ceny koszulek (czy czegoś co wymyślisz) również nie będa niskie.

A mi się zdawało, że w sklepie tweak'a nie jest tak drogo? Przynajmniej staramy się ceny utrzymać na przyzwoitym poziomie.... Ale i tak będzie jeszcze lepiej, cierwpliwości :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie mam zrobic wlasnie to co chce, hyhy... Czemu się tak unosisz?

Czy ja się unoszę :?: Jestam i tak wyjątkowo spokojny, zważywszy na to, że za tydzień mam egzamin na studia :evil:

Ale my nie jesteśmy SS, bądź co bądź jesteśmy dalej niekomercyjni, więc upadek raczej nam nie jest groźny :)

W to raczej nie wątpię. Chodziło mi o to, że ktoś już to próbował zrobić i mu nie wyszło.

No i po co sie znow unosisz? :))) Wiem, że to moja sprawa... więc nie bardzo rozumiem twoj komentarz...

Unoszę się :?: Nie bądź taki wrażliwy. Próbuję ci dawać dobre rady, ale jeśli nie chcesz tego typu komentarzy, to nie ma sprawy.

A mi się zdawało, że w sklepie tweak'a nie jest tak drogo? Przynajmniej staramy się ceny utrzymać na przyzwoitym poziomie.... Ale i tak będzie jeszcze lepiej, cierwpliwości :)))

To, czy drogo, czy nie to kwestia względna. Zależy z jakim sklepem porównać. Jednak w większości miast istnieją sklepy jak pcprojekt w Krakowie, gdzie jest bardzo tanio. Dla mnie sklep na tweak.pl w porównaniu do pcprojektu (do którego mam 5 min drogi) jest dość drogi, zwłaszcza, że jest to sklep wysyłkowy (więc znacznie bardziej "niewygodny" niż tradycyjny - koszty przesyłki itp.).

Jeszcze takie małe spostrzeżenie - sklep wysyłkowy nie musi mieć salonu sprzedaży, a nawet może się obyć bez magazynu, oraz zatrudnia znacznie mniej ludzi, przez co ponosi znacznie mniejsze koszty od tradycyjnego sklepu. Więc jak to możliwe, że w sklepach wysyłkowych zwykle jest drożej (dotyczy to zwykle, lub prawie wyłącznie sklepów komputerowych w Polsce)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze takie małe spostrzeżenie - sklep wysyłkowy nie musi mieć salonu sprzedaży, a nawet może się obyć bez magazynu, oraz zatrudnia znacznie mniej ludzi, przez co ponosi znacznie mniejsze koszty od tradycyjnego sklepu. Więc jak to możliwe, że w sklepach wysyłkowych zwykle jest drożej (dotyczy to zwykle, lub prawie wyłącznie sklepów komputerowych w Polsce)?

Z tym sie zgodze w Polsce sklepy wysylkowe nie potrafia wykorzystac medium jakim jest internet (zreszta nie tylko sklepy ale wszystkie firmy ktore w jakis sposob korzystaja z sieci). Przerabialem to rok na uczelni i niestety wnioski byly smutne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Podkładki pod mysz ale takie żeby Optical tez mogł posuwać po takiej podkładce tz: bez żadnych odblasków i neonów zwykła twarda szara lub biała z napisem TWEAK.pl (niebieskim) i taka zeby sie nie ślizgała (dość duża). za 13-15 zł :>

2. Koszulki Black lub taka szara z dużym napisem TWEAK.pl na plecach i małym na piersi.

..

..

Gorący kubek TWEAK.

a moze reflektujesz mozg z napisem tweak.pl nowke nie krecona ? napewno by sie przydal !! :D

Spox panowie ! :)

Troszeczke tolerancji i szczypty humorku zycze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super pomysł Lisku. Ja obstawiam za koszulkami (niech bedą też białe bo latem może być nie za mietowo w czarnej). Poza tym bluzy i ktoś puścił fajny pomysł na pogkładki. I w sumie najważniejsze żeby ceny były rozsadne.... Proponował bym ankiete odnośnie tej kwestii :)

Aha no i z kubka też było by fajnie się napić czegoś, byle by nie był z PCV :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..

..

Gorący kubek TWEAK.

Spox panowie ! :)

Troszeczke tolerancji i szczypty humorku zycze :mrgreen:

Ale przeciez to z humorkiem bylo ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, czy drogo, czy nie to kwestia względna. Zależy z jakim sklepem porównać. Jednak w większości miast istnieją sklepy jak pcprojekt w Krakowie, gdzie jest bardzo tanio. Dla mnie sklep na tweak.pl w porównaniu do pcprojektu (do którego mam 5 min drogi) jest dość drogi, zwłaszcza, że jest to sklep wysyłkowy (więc znacznie bardziej "niewygodny" niż tradycyjny - koszty przesyłki itp.).

No tak, ale nie każdy ma 5min. drogi do PCProjekt'u...

No, ale nasz ma "salon sprzedazy", a sklep internetowy to jest dodatek po porostu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aqrat tera musze se qpic troche koszulek i bluze, wiec jezeli by bylo tanio, to ja sie pisze.

jeszcze tylko jdna uwaga, chcielismy zrobic cus takiego na forum tacops i doopa :(

ceny takie, ze hoho, tyle, ze my chcielismy 2 kolorowe nadrooki a4 i jeszcze male na rekawach, aa jezeli sam napisa, to ja chce

dla mnie: podkadka pod myche o rozmiaze ok. a4, blooza i 1-2 t-shirty, no i qbeck ofkoz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale nie każdy ma 5min. drogi do PCProjekt'u...

Nie tylko jeden PCprojekt w Polsce :lol: Sklepów komputerowych są takie ilości, że z pewnością prawie każdy ma dostęp do jakiegoś taniego.

No, ale nasz ma "salon sprzedazy", a sklep internetowy to jest dodatek po porostu...

PCprojekt też :lol: , ale nie oto chodzi. Po prostu w Polsce nie ma tanich sklepów wysyłkowych, a wręcz przeciwnie, są zwykle droższe - co jest dość dziwne, bo z założenia takie sklepy powinny być znacznie tańsze.

Najlepszy w tym jest sklep wysyłkowy "Błękitni", w którym ceny bywają i trzykrotnie wyższe niż w zwykłych sklepach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No panowie nie zmieniajcie tematu :lol: Koszulki białe z pieprzniętym na środku napisikiem, długopisy, gumeczki ( :P :wink: ),zeszyty, nalepki ,naostrzki, papieru toaletowe... 8) :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze tylko jdna uwaga, chcielismy zrobic cus takiego na forum tacops i doopa :(

ceny takie, ze hoho, tyle, ze my chcielismy 2 kolorowe nadrooki a4 i jeszcze male na rekawach

Ja polecam koszulki.pl bardzo dobre wykonanie i po wielu praniach narazie jest idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi koszulki sie podobaja nawet za 40zl czapki tez mozecie robic :D (z daszkiem oczywiscie)kufel na Pivo terz fajny pomysl ale najlepiej zeby byl @2.0L :D a kubek bym kupil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry, ale nie dam 40 zeta za koszoolke :/

to idz na targowisko i qp sobie koszulke od chinczyka za 7 zl wez pisak i napisz sobie na plecach tweeeaaaak.pl

jak nei chcesz qpic to po co dajesz posta ??

buahahahah !!!! dobre :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...