Skocz do zawartości
THORGAL

co myslicie o nowych G5 IBM 64 bit APPLE ?

moja deklaracja  

1. 1. moja deklaracja

• jestem zatwardzialym pecetowcem bo daje mi to swobode konstrukcji
      9
    • jestem pecetowcem ale gdybym mial maka to bym olal PC
      1
    • a mnie to wisi
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jako zatwardzialy pecetowiec i antymakowiec (choc jestem grafikiem ) chcialbym zaczac taki jak zwykle przy takich porownaniach drazniacy temat...

Wyszly nowe G5 na IBM 64 bit...jak myslicie jaka to bedzie mialo wydajnosc oczywiscie w porownaniu do PC bo makowki juz sie wynurzaja z dolka w jaki wpadly i zaczynaja znowu obsmiewac PC...jak ja ich nie lubie za ta bufonade i wywyzszanie sie. :(

No dobra... postaram sie nie klocic, pogadajmy o tym bo 64 bit system juz maja a Winda dla takiego chociazby AMD 64 bit jeszcze w lesie ( Longhorn ? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie Adoby sie postara zoptymalizowac kod programow i pewnie bede chodzic znacznie szybciej. Z reszta, ze jestes grafikiem, to to wiesz.

A ze to forum z Tweak-a, to jezeli chodzi o rozwiazania konstrukcyjne, a zwlaszcza system chlodzenia, to niezle sie postarali. 9 wentylatorow pracujacych na niskich obrotach robi wrazenie i pewnie niezly przeciag w obudowie przy niskim halasie.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa sprawa ale cena nie ta. Pograc mozna bo sys to linux wiec coraz wiecej gierek jest. Ale to nie komp do grania.

Znajdzie swoje miejsce pewnie w drukarniach, u jakis grafikow, no i w studiach nagraniowych lub u ludzi co robia muze. Ale nie wroze mu wielkiej kariery ( przynajmniej u nas ) ze wzgledu na cene.

Super wyglonda ale niestety to nie na nasze kieszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...