bortas Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Czy ktos kiedys wyjezdzal na stypendium z socrates'a bo ja sie zakwalifikowalem i sie wybieram, moze jakies wskazówki uwagi? moze ktos byl akurat w Portugali (uniwerek w Coimbrze) jak tam ogolnie wygladaja zaliczenia przedmiotow (egzaminy testy czy jak) jestem otwarty na kazdy komentarz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 chyba pomyliles fora, albo chciales sie pochwalic. Ja w kazdym razie gratuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 czemu mialbym pomylic? jest na oslej i jest gut, pisze bo moze ktos mial juz takie doswuiadczenia lub ktos znajomy? bo szczerze mowiac nie wiem czego oczekiwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...