samzi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam posiadam drukarkę HP PSC 1410 Posiadam plik jpg. jego rozdzielczośc to 4761x2976 i teraz tak chce tem obraz podzielić na parę cześci i wydrukować potem posklejam sobie kartki i będę miał jedną wielką z wydrukowanym napisem wiem ze można tak zobić tylko nie wiem jak i tu pytanie do was jak to zrobić ;p ??chce żeby to z półtora metra długosi miało :) screen obrazu http://screenshooter.net/7815252/xahwlie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zainteresuj się programem Posterazor. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 program fajny tylko że sam ustawia na ilu kartkach napis się zmieści a mi chodzi o to żebym to ja sobie sam mógł to ustawić tzn w tym programie co podałeś ustawię 10 kartek a on robi 100 o,O a mi chodzi tylko o 10 kartek w zdłóż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...