Eladril Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć, potrzebuje kupić zasilacz do zestawu który miał go początkowo nie potrzebowac, okazało się jednak ze wymaga wymiany. zestaw g2120 b75ma-e33 4gb 1600mhz hdd sata 320gb(stare) Jak widac bardzo po kosztach, jako ze nie zamierzam używać zasilacza z dedykowaną kartą, ani też podkrecac (i tak ledwo co by się dało) myślałem o Modecom Feel 3, najtańszy stabilny zasilacz w tym momencie z tego co się orientuje (80zl), jak napisałem nie musi być o dużej mocy bo zestaw jest bardzo energooszczedny na ten moment, ważne żeby działał stabilnie i bezpiecznie przez pol roku, bo wtedy dokupie grafikę i lepszy zasilacz. Dzięki. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) A jak by pokosić się o używkę Fortron 350W HHN skoro za pół roku wymienisz na coś nowego. A tu masz nowy Fortron 350W PNF jeśli wolisz. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez XarduneK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Może i dobry pomysł ale nie przepadam za używkami. Jesteś pewien że ten Fortron stanowi lepszą alternatywe? No i 350W nie będzie stanowiło problemu dla tego zestawu? Chce grac na zintegrowanej w grafice w starsze gry. Nawet może SSD dołoże za 2-3 miesiące więc tez chciałbym że było było ok. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Pewnie starczy doi tej nowej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Ok chyba zamowie tego Fortrona PNF, dzieki Xardunek. ps tylko 1x sata.. jak ja OS zainstaluje :/ komplikacje różne w przypadku instalacji przez pendriva są, wiem z doświadczenia.. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Bierz tego HHN, już po samej liczbie wtyczek sata widać, że to nowszy zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Nowszego typu ale używany Sam nie wiem.. a z tymi wtyczkami to sie pomylilem, tamten ma 2. Musze skorygować samego siebie raz jeszcze. Ten sklep sprzedaje rożne modele w tej samej cenie, oprócz tego PNF jest na przykład FSP350-60GLN, który wydaje sie ciekawszy (80+), nowszy.. a cena ta sama. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladril Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Teraz decyduje między FSP350-60GLN a FSP350-60APN, ciężko jest mi zrozumieć różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...