NeonPPC Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Moja kochana plyta glowna doprowadza mnie do rozpaczy :( , nic na tym gownie nie da rady zrobic. :evil: Nie mam kasy na nowa a na szajs nie wymienie(w gre wchodzi jedynie nf2) Wiec.. przemknelo mi kiedys na tym forum takie pojecie jak overclockerski bios 8O (w ktorym mozna zmieniac fsb,mnoznik itd.[bo w moim nie mozna]). Wiec bylbym bardzo wdzieczny za jakies porady, albo moze ktos ma taki bios do mojej płyty. Pomocy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam jakies Deja-Vu... Jakbym dzisiaj juz odpisywal na ten post... Chyba napisalem odpowiedz, a pozniej zamknalem okno nie wciskajac Wyslij... :( Lepiej bys juz nazbieral ze 400PLN na nowa plyte zamiast tu tak rozpaczac... Kiedys ktos na tym forum szukal takze "Overclockerskiego BIOSu" do plyty Mercury KOB266blablabla... lecz niestety nie znalazl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 O takim biosie to słyszałem tylko do K7S5A. Jeśli chodzi o inny sprzęt, to prędzej sam sobie taki bios zrobisz niż cokolwiek znajdziesz w tym syfie o pięknej nazwie INTERNET. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 No nie....porażka. Qrw.icy mozna dostac. Kasa,kasa,kasa....grrrr. Dzieki kolegom za info ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 kupa sam miałem mobo shuttle ak12 bez a.To był dopiero syf :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Kiedyś ktoś taki BIOS na Allegro sprzedawał :) poszukaj tam moze akurat znajdziesz :) a cena chyba była 2 złote o ile dobrze pamietam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...