Drosophila Melanogaster Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Z racji, iż mój stary, wysłużony złom odszedł w zaświaty, postanowiłem zakupić nowe bebechy. Budę, HDD i napęd mam. Skład zestawu: CEP - i5 4670k + Noctua NH-D14/ Dark Rock Pro 2 MOBO - MSI Z87 G43 RAMY - Curcial Ballistix Sport 2x4 cl9 GPU - poczekam co pokażą radki nowe SSD - szajsung 840 pro 128 Problem pojawił się, przy wyborze zasilacza. Chciałbym jakąś 600W jednostkę, koniecznie, całkowicie modularną. Zastanawiałem się nad OCZem ZT 650w, ale, chyba nie jest to najlepszy wybór.. Czekam na sugestie odnośnie zasilacza jak i innych komponentów. Na cały zestaw chciałbym wydać jakieś 3k, czyli na zasilacz zostaje ok 400 zł. Jeśli warto, to dopłacę, za coś lepszego. Z góry dzięki, za poświęcony czas, na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zasilacz Seasonic X-Series X-560W http://proline.pl/?p=SEA+X-SERIES+X-560 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Seasonic X series te nowsze, to seria oznaczona jako XP2 ( w morele moze byc zle opisany ale sprzedaja te nowe). Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak, to ta seria. Zdjecia maja dobrze, ale opis modelu może sie nie zgadzać, ale wiem, ze sprzedaja nowe modele bo kupowalem w tym miesiacu zasilacz z tej serii. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...