_KaszpiR_ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jakość filmu niestety straszna :( Boje sie, ze zrobili to specjalnie, aby nie pokazac jak to wyglada na konsoli. Ogolnie gierka zapowiada sie ciekawie (aczkolwiek w trailerze pokazali pewnie juz wszystko co oferuje gra), ale lepsze filmiki z gameplay są na necie, np byly na premierze Xbox One. Poczekamy do początku roku, to zobaczymy na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Rozgrywka ciekawa. Jestem mocno zainteresowany wersją na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Czekam bardzo na wersję PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Rozgrywka w Titanfall dla maksymalnie 12 graczy, a premiera w Polsce 13 marca. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Właśnie zasysam betę, 12.38 GB http://www.titanfall.com/beta Edytowane 14 Lutego 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja też się załapałem. Pograłem chwilę w trening i musiałem iść do pracy. Rozgrywka zapowiada się na niezwykle dynamiczną. Nasz bohater skacze jak małpa. Do tekstur na poziomie "Insane" gra sugeruje grafę z 3GB VRAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 też dostałem klucz , nawet już zassałem , czekam aż wróce z pracy i odpale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja też się załapałem. Pograłem chwilę w trening i musiałem iść do pracy. Rozgrywka zapowiada się na niezwykle dynamiczną. Nasz bohater skacze jak małpa. Do tekstur na poziomie "Insane" gra sugeruje grafę z 3GB VRAM. Każdy kto aplikował dostał kluczyk. Co do tekstur to może 7870 w crossfire na coś się wreszcie przyda. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Czy ktoś powie czym ta gra ma zachwycać? Ogladalem filmiki i jakoś [gluteus maximus] nie urywa a hype jest gigantyczny. Chyba ze jedyny wyróżnik to okoliczności przyrody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Może najpierw pograjmy w betę zamiast pisać takie suchary j.w. Jak gra ci nie pasuje z założenia to po co tu zaglądasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Mimo że graficznie jest bardzo średnio mocno obciąża GPU, żre 1,4GB VRAM a wcale nie gram w FullHD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 No chyba nie trzeba grac w bete żeby ocenić to co widać na kilkunasto minutowych filmikach z gameplay. Zwykły shooter z robotami, zdaje się ze Heavy Gear z polowy lat 90 opierał się na podobnej formule a teraz spust jakby to było mega objawienie. Dziwi mnie ze taki gameplay zachwyca i powoduje taki szum w necie. Najwyraźniej oczekiwania co do gier mocno się obniżyły. Ale zawsze można zarzucić gunwo wynoszącym komentarzem zamiast odpowiedzieć na pytanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Miazga Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) A czego się spodziewać po twórcach CoD? Przecież oni tylko raz zrobili cokolwiek odkrywczego, a potem już jechali na schematach. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Pawel_Miazga 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Quake też niby miał prosty gameplay i każdy kto go zobaczył mógł powiedzieć "meh i co to ma być". Trzeba zagrać i tyle. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Miazga Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie pisałem tego w formie obelżywej - sam gram w bete i tryb dominacji syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Titanfall Beta - Benchmark Titanfall Beta Test- gamegpu.ru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Lista map: Angel City (mapa w becie) Fracture (mapa w becie) Colony Relic Airbase Boneyard Corporate Outpost 207 Lagoon Rise Smugglers Cove Overlook Nexus O2 Training Ground Nie jest źle. W sumie rozgrywka jest bardziej złożona niż to się wydaje na początku, bo gra jest łatwa i szybko się uczymy podstaw. Po za tym granie piechurem to faktycznie CoD z trochę niższym TK. Gra tytanem daje dużo przyjemność, czuć masę i moc robota, a zarazem jest zwinny i może dość szybko paść. Respawn zrobił fantastyczną rzemieślniczą robotę. Szkoda że gra u nas kosztuje ok 150zł, mając na uwadze, że będą sprzedawane paczki z mapami jako dlc, to za dużo. Edytowane 17 Lutego 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Wyjściowa cena jest faktycznie zaporowa. Trzeba będzie poczekać na promocję i kupić za 70 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Prawy przycisk myszy na TitanFall w Origin we właściwościach wpisujemy: +m_rawinput 1 +cl_showfps 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Otworza bete dla wszystkich czy nie ? Juz sie ucieszylem, a tu klops :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Przecież od rana wszyscy chętni mogą łupać do woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Przecież od rana wszyscy chętni mogą łupać do woli. http://http://www.titanfall.com/beta Thanks for your interest in the beta! We’ve reached the maximum number of sign-ups and can’t accept any more at this time. We’ll see you in March! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 A Origin włączyć nie łaska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak pograć w becie panowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Wejść na oficjalną stronę i przeczytać informacje ze limit osób został wyczerpany i proszą czekać do następnej bety w marcu? Tapatapatap i9001 Edytowane 18 Lutego 2014 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 OMG włączcie Origin i znajdziecie go na liście gier. :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Niestety nie pogram ponieważ nie załapałem się na kod :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Jezu. Nie potrzeba żadnego kodu. Wystarczy ściągnąć origin i w 'moich grach' można pobrać. Nie wiem czy to ma znaczenie ale ja dla pewności kilknąłem wcześniej na preorder, którego oczywiście nie sfinalizowałem. Swoją drogą do mnie nie przemawia. Pograłem 2 rundy, mam wrażenie, że 3/4 chłopków na mapie to boty? Używałem trochę smart pistol to na niektórych namierza w sekundę a innych dopiero po kilku - przypuszczam, że ci pierwsi to własnie jakieś boty a ci drudzy to gracze. Cała koncepcja niby fajna ale te strzelanie do siebie tytanów jakoś wydaje mi się strasznie chaotyczne. Ja odpuszczam. :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak grochem o ścianę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Swoją drogą do mnie nie przemawia. Pograłem 2 rundy, mam wrażenie, że 3/4 chłopków na mapie to boty? Używałem trochę smart pistol to na niektórych namierza w sekundę a innych dopiero po kilku - przypuszczam, że ci pierwsi to własnie jakieś boty a ci drudzy to gracze. A patrzyłeś na jakieś podsumowania meczów, albo na info które wyświetla się po zabiciu kogoś? Bo od razu byś wtedy wiedział, że większość zabitych to własnie boty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...