ath Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ale mi się paszcza "uśmiechła" jak przypadkowo przeglądając steama natrafiłem na grę mojego dzieciństwa, w którą zagrywałem się na pegasusie. Zremasterowana wersja mega miodnej platformówki z kaczorami w roli głównej a konkretnie wujkiem sknerusem. Normalnie pykam sobie teraz i banan większy niż przy tych wszystkich "hitach", które wyszły w przeciągu 2 lat także polecam taki powrót do przeszłości w wersji hd. ;> http://store.steampowered.com/app/237630/?snr=1_7_15__13 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=21335 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hehe, no właśnie pod koniec miesiąca mam zamiar sobie sprawić ten tytuł - w sumie też dzieciakom, bo uwielbiają starego sknerę - oraz nowego Raymana i pewnie wrzesień upłynie mi na platformówkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Największy minus to długość gry, jest pięć etapów i każdy da się przelecieć w 15-20 minut, czyli gra może być na raz a jakaś mega tania nie jest. :-) Optimus 2x / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KacperKonopek Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Największy minus to długość gry, jest pięć etapów i każdy da się przelecieć w 15-20 minut, czyli gra może być na raz a jakaś mega tania nie jest. Optimus 2x / Tapatalk 2 Witam ja wlaśnie przeszedłem starą wersję na Pegazusa aby mieć porównanie i na SNEsa jeszcze krótsza rozgrywka jest. Ale łezka w oku się kręci jak przypomina się dzieciństwo i Kaczogród cały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) No to czekam na remaster Dizzy z Pegasusa ;] Kacze opowieści były w porządku, więc pewnie i po odświeżoną wersję trzeba sięgnąć. Edytowane 4 Września 2013 przez Caleb 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...