bbeny123 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam!Ostatnio zostałem posiadaczem laptopa Clevo W350STQ (i7-4700MQ, HD 4600, GTX 765M) w wersji bez systemu. Po instalacji systemu (Win 7 HP x64) i sterowników mam malutki problem, mianowicie w żaden sposób nie mogę zmniejszyć jasności ekranu (cały czas jest 100%). Hotkeye działają lecz po użyciu Fn+F8 jasność niestety nie obniża się, również po przesunięciu suwaka jasności ekranu w opcjach zasilania Windows nic się nie dzieje (próbowałem również zmieniać ustawienia poszczególnych planów zasilania). Próbowałem wielu, różnych wersji sterowników od zarządzania energią oraz do grafiki Intela (na niej działa pulpit i cała otoczka z nim związana). Kilka razy nawet reinstalowałem system i nic. Co ciekawe po instalacji Windowsa 8 problem znikł po instalacji sterowników do karty graficznej Intela, niestety jako system wolę Windowsa 7.Z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam,bbeny123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Masz wgrany najnowszy bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...