theadamix Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mam problem z wirtualnym dyskiem ktory zainstalowal mi sie z gra GTA SA i myślełem zeby usunąć go z menedżera zadań lecz nie wiem który mam usunąć, jest tam tylko:DTSOFT Virtual CdRom DeviceSlimtype DVD A DS8A4SH Proszę o pomoc naprawde jestem zielony w tych sprawach lecz mi sie wydaje ze trzeba usunać ten pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 DTSoft = Daemon Tools. Odinstaluj w Programy i funkcje jak każdy inny program i po kłopocie. Gra oryginalna czy "oryginalna inaczej"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Musisz odinstalować program który utworzył ten wirtualny napęd , choć nie koniecznie - wirtualny napęd jak i sam DT mogą ci przydać w przyszłości . Gra na 99% piracka , zresztą pierwsze słyszę aby jakakolwiek wersja ( nie ważne czy oryginał czy pirat i nie ważne od kogo ) tworzyła sama wirtualny napęd czy instalowała DT . Jak już co to sam zainstalowałeś DT lub program tego typu lub ktoś ci go zainstalował wcześniej , DT po instalacji od razu tworzy wirtualny napęd . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...