patrol256 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam. Chciałbym sobie sprawić netbook'a i przeglądając allegro znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/netbook-10-1-e1226-hdd-250gb-win-7-pl-gratis-i3483690787.html I tutaj moje pytanie czy warto kupić coś takiego ??? Czytając fora komputerowe natknąłem się na różnie opinie i sam nie wiem co o tym sądzić poprostu jedni twierdzą że to dobra niemiecka marka, inni że to totalny szmelc, a jeszcze inni że firma Medion jest od kilku lat pod "skrzydłami" firmy lenovo przez ich produkty są bardzo dobrej jakośći. Proszę o wasze opinie na ten temat. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Już mniejsza o to, że Medion: 1GB RAM, Atom, błyszcząca matryca i Win7 w wersji Starter - nie pisałbym się na takie rozwiązanie. Lipna wydajność przede wszystkim, wolałbym już coś używanego na C2D. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrol256 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 No ok. A ogólnie to jakie jest twoje zdanie na temat tej marki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak wyżej, nie zrób sam sobie krzywdy, jeżeli nie możesz dołożyć przynajmniej do Acera 5xx, 7xx to kup używane cos z core 2 duo. Ten medion to masakra a nie marka a podzespoły tego są tragiczne nawet do przeglądania internetu. Serio. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez bleys 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrol256 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 hmmm..... to jednak sobie tego Mediona odpuszczę. A czy moglibyście mi jakiegoś dobrego lapka albo coś doradzić ?? budżet to 700zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 O "tragicznych podzespołach" to waść pojechałeś, bo te są dokładnie takie same jak we wszystkich innych laptopach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Mam przed sobą ao722 z c-60, miałem Asusa z nowszy atomem niż ten w w/w(dostałem do zrobienia) plus kilka innych, również z c2d, wiec mam trochę porównanie. 1gb ram do win 7 to delikatnie mówiąc słaba opcja. W dniu 23.08.2013 o 22:33, patrol256 napisał(a): . A czy moglibyście mi jakiegoś dobrego lapka albo coś doradzić ??budżet to 700zł.Do czego ma Ci służyć? Mówimy nadal o netbookach czy większym sprzęcie? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrol256 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 mówimy już o normalnych lapkach. Poprostu myślałem że ten atom nada się do kilku moich ulubionych gier ale gadałem wczoraj z znajomym informatykiem i stwierdził że to nie nada sie nawet do pulpitu. Laptop ma służyć do internetu i do starszych gier Gothic 2, NFS Carbon i byłoby fajnie jakby również dało się pograć płynnie w przyzwoitych detalach w League of Legends. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...