scratix Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam, posiadam Xonara D2 i czy opłaca się zamieniać go na ST? Jakość dźwięku będzie znacząca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, posiadam Xonara D2 i czy opłaca się zamieniać go na ST? Jakość dźwięku będzie znacząca? Może napisz jakie masz głośniki to ktoś pomoże, może Ja jeśli będe wiedział ;) Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Solo 7C, planuje zmienić na PRO2 lub 3 niestety nigdzie ich nie mogę znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Moim zdaniem nie odczujesz najmniejszej różnicy. ST to karta, której możliwości wychodzą dopiero przy naprawdę dobrym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dobry sprzęt? Czyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Microlaby to jednak wciąż głośniki komputerowe. Pisząc "naprawdę dobry sprzęt" mam na myśli kolumny klasy Paradigm Monitor Mini, Klipsch Reference i wyższe, lub też słuchawki wysokiej klasy. W każdym innym wypadku wystarczy w zupełności Xonar D2 - ja mam trio Xonar D2X+AVR 265+Paradigm Monitor 11 i jestem bardzo zadowolony z dźwięku, jaki to tworzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzięki, jednak na razie zostanę przy tym co mam. Pewnie w przyszłości zdecyduje się na podobny zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...