ArtKTK Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ma ktoś jakiś wgląd w takowe coś ?? Na stronie Asusa nie dowiedziałem się nic , na stronach sklepów również niewiele poza tym , że grafika jest GeForce GT 720M plus Intel 3000 ... Potrzebował bym konkretne informacje o chipsecie , module/karcie Wi-Fi i bluetooth , coby zassać stery do windy 7 64 bit , bo niestety Asus wspiera już tylko windę 8 a ta mi nie leży . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Wklepujesz identyfikator sprzętu w google i już wszystko wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Hehhh ... fizycznie go nie mam przy sobie ... Szwagier sobie zakupił takowego i chciał zmienić windę 8 na 7 i jest problem ze sterami ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...