UserProfile Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie dość, że nie mogę zainstalować ściągniętego patcha(v592256 R7), bo uruchamia mi MoHUpdater który jedyne co robi to wyświetla szybko przechodzący pasek "Pobieranie danych o wersji", to jeszcze sam MoHUpdater z katalogu gry który teoretycznie ma sam znaleźć sobie aktualizacje pokazuje mi: "Nie znaleziono pliku. Możliwe, że wystąpił problem z połączeniem internetowym. Uruchomić dawną wersję?". Mam tą i inne gry z akcji Humble Bundle. Cała gra na pewno jest dobrze aktywowana. Katalog gry jest katalogiem domyślnym. Specjalnie grę ściągałem jeszcze raz, aby była w katalogu domyślnym, bo to mogło być przyczyną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 uruchom origin jako admin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UserProfile Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Nic nie dało... działam na administratorze, ale uruchomiłem też przez opcję "Uruchom jako administrator" i nic :/ to samo. A, co do odpalenia aktualizacji z poziomu MoHUpdater z katalogu gry dzieje się dokładnie tak samo, ten sam komunikat. Zapomniałem dopisać. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez UserProfile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...