mrw Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam, posiadam wyżej wymieniony cooler i jestem z niego bardzo zadowolony. Od niedawna noszę się z wymianą sprzętu na coś na LGA 1150, i teraz pytanie czy ten cooler będzie do niego pasował. Teoretycznie powinien bo rozstaw otworów montażowych jest ten sam co w 1156 i 1155, no ale spotkałem się z opiniami że przez backplate'a w Lga 1150 może nie wejść. Pytam bo nie miałem styczności z "nowymi" podstawkami intela, posiadam obecnie komputer oparty na AM3. Szukałem dopowiedzi ale nie mogłem nigdzie znaleźć jednoznacznej, więc jeśli miał ktoś do czynienia a tym chłodzeniem i podstawką byłbym wdzięczny za informacje co i jak. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mugen 2 rev.B jest kompatybilny z LGA 1150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrw Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dziękuję za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Szukałem dopowiedzi ale nie mogłem nigdzie znaleźć jednoznacznej Zawsze poszukiwania zaczynamy od strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...