B4zyl Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Szukam TV do pokoju ok 15m2. Odległość oglądania ~3,5m-4m. Pokój nienasłoneczniony. Rozglądając się w sieciówkach, najbardziej odpowiada mi 55". Budżet ~5kzł. Nie potrzebne mi żadne 3D, SmartTV czy inne bajery, jednak googlując chyba ciężko znaleźć zwykły TV. TV w większości czasu bedzię służył do oglądania filmów. W niedalekiej przyszłości może znajdzie się czas na jakąś casualową konsolę. Filmy, seriale, muzyka będzie lecieć z HTPC. Nie mam pojęcia czy ma być LCD, LED czy Plazma, bo zupełnie się na tym nie znam. Podejrzewam ze coś na LED. Na szybko googlując zainteresowały mnie dwa osobniki : Philips 55PFL5507K i Sharp 60 LE 635. Z góry dzieki za pomoc. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez B4zyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak filmy to tylko plazma.Panasonic TX-P55ST60E Testy wersji 50" i 65"Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez radiergummi 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Telewizor prezentuje się zacnie. Dzięki za propozycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Prezentuje się i taki jest. Jako użytkownik P50ST50 mogę powiedzieć o tych plazmach sporo dobrego. Tym bardziej, że w ST60 wprowadzili pełne ustawienia koloru, co pozwala na dokładną kalibrację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Jako użytkownik TV 55 cali serii 5 od Philipsa zdecydowanie go polecam. Super zarówno jeżeli chodzi o filmy (ambilight sprawdza sie idealnie), sport jak i granie na ps3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...