haceka Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Posiadam procesor AMD Phenom II x2 555 BE odblokowany na x4 i podkręcony do 3.8GHz przy napięciu rdzeni 1.4V i napięciu CPU NB podniesionym o minimalną wartość (chyba 0.025V), do tego płyta Gigabyte MA770T-UD3P. Wcześniej do odczytywania temperatury używałem Everesta. Dzisiaj odpaliłem jednak HWMonitor i oto co ujrzałem: Czy te 170.5W to normalne? Mam się czego obawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A jakbyś nie zajrzał do tego programu to miałbyś się czego obawiać? Co za ludzie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCichyx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Wszystkie AMD po odblokowaniu mają tak samo - przekłamania we wszystkim, co się wiąże z odczytem temperatur, czasami napięć i TDP. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez xCichyx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...