lakus978 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam który cooler wybrać dla i7-2600k. Myślałem nad BE-QUIET Dark Rock 2 lub używany Scythe Katana 3 za 50zł. Który z nich jest wydajniejszy. Czy może wybrać lepiej coś innego ww cenie be-quieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 HR-02 Macho / HR-02 Macho 120, w zależności co się zmieści do obudowy. MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Przenoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) A jak ze zdejmowaniem tego wentylatora są problemy? Ewentualnie czy można prosić link do jakiegoś testu. PS: Przeczytałem wiem co zrobiłem źle;) Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez lakus978 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 tego znaczy jakiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 HR-02 Macho 120 z tego radiatora, czy czyszczenie nie jest problematyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Może być konieczne wyjęcie pamięci, samo odpięcie wentylatora nie powinno nastręczyć problemów. Mim wszystko lepiej raz na kwartał kupić puszkę sprężonego powietrza niż kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Okej wybrałem tego HR-02 Macho 120 czekam na przysyłkę ;) dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...