Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Olewamy 3D, wymagamy najlepszego obrazu możliwego w plazmie. 42-46 cali. Smart tv, oczywiście full hd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kurcze jak tak wszyscy będziecie na raz polecać to się pogubię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Tu nie ma co polecać, jeśli najlepsza plazma to tylko panas Wbijasz na ich strone i w danym budżecie porównujesz kilka modeli, sprawdzasz który ci odpowiada i kupujesz. Moja sugestia: TX-P42ST60E ps.3d nie musisz używać:P Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Możesz spytać tutaj, ale ja im więcej przeglądałem to forum, tym większy miałem mętlik w głowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Polecam TX-P42ST60E obraz jest mega. odczyt różnych formatów filmow z USB też bezproblemowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...