Gregor93 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 witam mam pytanie jaką obudowe polecacie na format ATX Myślałem kupić tą Logic ConceptA33 ale kolega powiedział że lepiej kupić coś innego. Chciałbym żeby obudowa miała z przodu usb 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagracz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Skąd mamy wiedzieć, jaki masz budżet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) W podobnej cenie Corsair 200R lub model 300R. 2xUSB 3.0 z przodu obudowy. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Niezły Apacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor93 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tak sorry nie napisałem budżetu jest on niewielki bo wymieniam cały komputer ale myśle że tak 150 to starczy na średniej klasy obudowe Niezły Apacz mógłbyś podać jakieś inne obudowy bo te niezbyt =mi pasują ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jeśli to ma być obudowa do 150 zł to moim zdaniem warto zainwestować w Silentium Brutus BT-410. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Do 150 zł to można dostać m.in . wspomnianego Brutusa 410 czy nowszego Brutusa M23 , BitFenix Merc Alpha / Beta , Tacens Prior / Prior LE , Tacens TACARCANUS , Zalman T1 U3 , Xigmatek Asgard II/III , Fractal Design Core 1000 czy całą rzeszę obudów od CM . Popatrz sobie choćby na morele i wybierz tą która ci najbardziej pasuje . Zalman T1 i FD Core 1000 to budy mATX , reszta to normalne ATX-y . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...