dARIO Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jak widzsz niestety tylko u mnie i jescze może dwójki wypowiadających się miałbyś jakieś szanse na to, że jako sędziowie najpierw byśmy sprawę rozpatrzyli a potem oddalili z pełnym uzasadnieniem - pozostali oddalili by bez uzasadnienia i bez rozpatrzenia. Tak wygląda niestety sądownictwo w Polsce - a Konstytucja jakieś głupoty tylko o prawie do sądu zawiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Aahaha Uważaj żeby się ciebie nie pszestraszyli P.S Ty chyba na serio masz coś z głową, weź jeszcze powiedz w sądzie że tak się zdenerwowałeś i spaliłeś dużo fajek i przez nich będziesz miał raka A tak poza tym to przestań robić z siebie pośmielisko Tak od początku: przestraszyć piszę się przez "rz" a nie "sz". Z głową mam jak najbardziej wszystko w porządku a u Ciebie widać że nawet nie jesteś w stanie wczuć się w sytuację wiec pozostawię to bez komentarza... A dla zobrazowania sytuacji przykład: A postaw się (nie tylko ty zresztą) w takiej sytuacji:załóżmy że policja nie ma prawa zatrzymać Cię na dłużej niż 4 godziny (to tylko i wyłącznie założenie nie mające nic wspólnego z PRAWEM) a przetrzymują Cię jakieś 5 godzin skutkiem czego przegapiasz jedyną okazję obejrzenia twojego ukochanego, wymarzonego filmu. A że ty ani nikt inny z Twoich znajomych i nieznajowych nie ma widea (to DRUGIE ZAŁOŻENIE) nie będziesz mógł już prawie napewno nigdy obejrzeć tego filmu, bowiem od razu po jego projekcji w telewizji spłonęło studia filmowe z kasetami (to TRZECIE ZAŁOŻENIE). No i teraz sobie sam odpowiedx, czy nie będziesz wściekły, zdegustowany, zdenerowany na policję, wkur.....y, itp. Więcej nie napiszę, bo jeśli to do Ciebie nie dotarło, to nie zamierzam tłuc głową w mur pomimo że bardzo wytrzymała ona (moja głowa) jest ... No no fantazję to masz niezłą :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a co to za forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 załóżmy że policja nie ma prawa zatrzymać Cię na dłużej niż 4 godziny (to tylko i wyłącznie założenie nie mające nic wspólnego z PRAWEM) a przetrzymują Cię jakieś 5 godzin skutkiem czego przegapiasz jedyną okazję obejrzenia twojego ukochanego, wymarzonego filmu. A że ty ani nikt inny z Twoich znajomych i nieznajowych nie ma widea (to DRUGIE ZAŁOŻENIE) nie będziesz mógł już prawie napewno nigdy obejrzeć tego filmu, bowiem od razu po jego projekcji w telewizji spłonęło studia filmowe z kasetami (to TRZECIE ZAŁOŻENIE). No i teraz sobie sam odpowiedx, czy nie będziesz wściekły, zdegustowany, zdenerowany na policję, wkur.....y, itp. Niestety (albo stety) czasy odpowiedzialności na takich zasadach już mamy dawno za sobą - dziś liczy się zwykle tylko adekwatny zwiazek przyczynowo-skutkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat_z_tamtego_forum Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 No dobrze, witam wszystkich i chcialem wtrącić swoje 3 grosze do wypowiedzi Pana Pieniacza :) Jestem administratorem tamtego forum i przy okazji modem na forum Głównym. Portal jest o tematyce tuningu samochodow - czyli o tym co w nich zmieniac oraz jak w nich cos zmieniac zeby wygladaly ladniej, jezdzily szybciej lub bardziej podobaly sie wlascicielom. Pan Pieniacz umiescil watek (jakich juz byly cale setki) w temacie "jaki samochod do xxx tys zl". Poniewaz juz to wszyscy na forum tuning.pl cwiczylismy watek zostal zablokowany bo sie konczy ZAWSZE w nastepujacy sposob: - hondziarze mowia ze honde - posiadacze opli ze opla - posiadcze BMW ze bmw.. itd otem jst zadyma co jest szybsze i co wiecej pali. Archwimum jest pelne takich wypowiedzi i tematow. teraz sa blokowane bo do niczego nie prowadza. Pan Pieniacz dostal linka do bazy danych ogloszen samochodowych, zasugerowano mu tez zeby sobie obejrzal raporty DEKRY o awaryjnosci modeli kilkuletnich. To byla wyczerpujaca i w sumie jedyna sluszna odpowiedz dla Pana Pieniacza. Panu Pieniaczowi bardzo sie to jednak nie spodobalo/ Bedzie z tym szedl do sądu. hi hi hi hihi.. zejde. No wiec spiesze z wyjasnieniem co do mozliwosci prawnych z jakimi tomasir moze "panu majstrowi skoczyc". Forum tuning.pl jest wlasnoscia prywatna. regulamin nie jest zadnym aktem prawnym tylko spisem zasad jest tam miedzy innymi zadanie ze "moderatorzy maja prawo zamykac i kasowac watki". Jak maja takie prawo to z niego korzystaja. Jedyna instancja wyzsza dla moderatorow to administrator (ja)- w tym wypadku calkowicie podzielajacy zdanie moderatora (mnie :D). Ale jaja. Oczywiscie ja sie potwornie boje sadu. Dodatkowym argumentem moze byc to ze od tego czasu uzytkownik regularnie sie moczy co naraza go na koszty w postaci zakupu srodkow pioracych. Bardzo mi tez jest przykro ze moje zablokowanie tematu rozwalilo delikatna psychike tomasira i zrujnowalo jego zycie. Ale moze po prostu osbnik o tak delikatnej psychice powinien byc odizolowany od innych zeby nieumuslnie nawet nie czynili mu krzywdu :D :D. Miejsc izolacji w naszym pieknym kraju moge polecic pare. Wiem ze co prawda nalezy byc tolerancyjnym ale jezeli gosc zamierza twierdzic ze nie dostal awansu bo mu zablokowali watek.. hehe he he.. widze mine sadu.. hihi. Moze od razu niech sie sprwa zajmie FBI i Trubunał Haski. Z przyjemnoscia sie przejade do tego pieknego kraju :) Chwilowo zasugerowalem wpienionemu uzytkownikowi zeby pobawil sie swoim siusiakiem - co powinno go odstresowac. Nie zastanowilo cie ze dalej masz konto na forum.tuning.pl ? Dostarczasz wszystkim duzo radosci i BAAARDZO chcemy abys bral czynny udzial w zyciu naszego forum. Ale nie obiecuje cie ze nie zablokuje ci kolejnych watkow. Bo nie wiem czy wiesz ale forum to PRYWATNA zabawka. Jezooo, jak mozna miec tak zryty beret. Ile ty masz lat chlopczyku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jak zawsze rzeczowa odpowiedź :twisted: :twisted: :twisted: Pozdro panowie 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat_z_tamtego_forum Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tomasir, w tym watku tez kilka osob cie obrazilo. Ja bym ich posadzil obok mnie na lawie oskarzonych. Niech placa bezduszne bydlaki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 hmm tylko po co chesz sie bawic w cos takeigo ??? nie masz innych problemow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tomasir, w tym watku tez kilka osob cie obrazilo. Ja bym ich posadzil obok mnie na lawie oskarzonych. Niech placa bezduszne bydlaki ;) Dobry text Wombat :D Juz dawno tak sie nie usmialem (ostatnio chyba Gengis.. mnie tak powalil 8) ) Na podstawie dostarczonych "dowodow" przyznaje ci calkowita racje, niestety wielu userow nie potrafi zrozumiec tego ze aministracja forum decyduje o poczynaniach, badz blokowaniu takowych userow. Coz, taki lajf, ale czasem mozna sie calkiem niezle (wide) usmiac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Juz dawno tak sie nie usmialem (ostatnio chyba Gengis.. mnie tak powalil ) Z tą lodówką ? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 No dobrze, witam wszystkich i chcialem wtrącić swoje 3 grosze do wypowiedzi Pana Pieniacza :) Jestem administratorem tamtego forum i przy okazji modem na forum Głównym. Portal jest o tematyce tuningu samochodow - czyli o tym co w nich zmieniac oraz jak w nich cos zmieniac zeby wygladaly ladniej, jezdzily szybciej lub bardziej podobaly sie wlascicielom. Pan Pieniacz umiescil watek (jakich juz byly cale setki) w temacie "jaki samochod do xxx tys zl". Poniewaz juz to wszyscy na forum tuning.pl cwiczylismy watek zostal zablokowany bo sie konczy ZAWSZE w nastepujacy sposob: - hondziarze mowia ze honde - posiadacze opli ze opla - posiadcze BMW ze bmw.. itd otem jst zadyma co jest szybsze i co wiecej pali. Archwimum jest pelne takich wypowiedzi i tematow. teraz sa blokowane bo do niczego nie prowadza. Pan Pieniacz dostal linka do bazy danych ogloszen samochodowych, zasugerowano mu tez zeby sobie obejrzal raporty DEKRY o awaryjnosci modeli kilkuletnich. To byla wyczerpujaca i w sumie jedyna sluszna odpowiedz dla Pana Pieniacza. Panu Pieniaczowi bardzo sie to jednak nie spodobalo/ Bedzie z tym szedl do sądu. hi hi hi hihi.. zejde. No wiec spiesze z wyjasnieniem co do mozliwosci prawnych z jakimi tomasir moze "panu majstrowi skoczyc". Forum tuning.pl jest wlasnoscia prywatna. regulamin nie jest zadnym aktem prawnym tylko spisem zasad jest tam miedzy innymi zadanie ze "moderatorzy maja prawo zamykac i kasowac watki". Jak maja takie prawo to z niego korzystaja. Jedyna instancja wyzsza dla moderatorow to administrator (ja)- w tym wypadku calkowicie podzielajacy zdanie moderatora (mnie :D). Ale jaja. Oczywiscie ja sie potwornie boje sadu. Dodatkowym argumentem moze byc to ze od tego czasu uzytkownik regularnie sie moczy co naraza go na koszty w postaci zakupu srodkow pioracych. Bardzo mi tez jest przykro ze moje zablokowanie tematu rozwalilo delikatna psychike tomasira i zrujnowalo jego zycie. Ale moze po prostu osbnik o tak delikatnej psychice powinien byc odizolowany od innych zeby nieumuslnie nawet nie czynili mu krzywdu :D :D. Miejsc izolacji w naszym pieknym kraju moge polecic pare. Wiem ze co prawda nalezy byc tolerancyjnym ale jezeli gosc zamierza twierdzic ze nie dostal awansu bo mu zablokowali watek.. hehe he he.. widze mine sadu.. hihi. Moze od razu niech sie sprwa zajmie FBI i Trubunał Haski. Z przyjemnoscia sie przejade do tego pieknego kraju :) Chwilowo zasugerowalem wpienionemu uzytkownikowi zeby pobawil sie swoim siusiakiem - co powinno go odstresowac. Nie zastanowilo cie ze dalej masz konto na forum.tuning.pl ? Dostarczasz wszystkim duzo radosci i BAAARDZO chcemy abys bral czynny udzial w zyciu naszego forum. Ale nie obiecuje cie ze nie zablokuje ci kolejnych watkow. Bo nie wiem czy wiesz ale forum to PRYWATNA zabawka. Jezooo, jak mozna miec tak zryty beret. Ile ty masz lat chlopczyku? True true true true :) jako prawnik podpisuję się pod tym zdaniem obiema ręcami i nogoma :lol: Do sądu z nimi :) buach :) ja piernicze - czytając twoje uzasadnienie spadłem z krzesła (pójdę do sądu, po spadając poczułem odór sączący się z buta kolegi, przechodzącego koło mnie - i doznałem urazu psycho-somatycznego) nalepsze było z tym siusiakiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 no tot sie zrobila niezla bk ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZUCZU - ten co współblok Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 stary ty chyba jakis psychiczny. napisalem ci na privie wytłumaczenie i ci dalej nie pasuje. Kogo chcesz skarzyc - pomysl troche ???? Bo raczej nie sadze by cie tutaj ktoś brał powaznie. Jezeli włascicielelm jest osoba prywatna to sobie mozesz - to tak jakgdybym napisałci e -maila a ty bys chciał sie sadzic za to ze zawartosc ci sie nie podobala. Ps - podejrzewam ze na tuning.pl ty i twoje ip nie maja sie co pojawiac - Zemstaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 No dobrze, witam wszystkich i chcialem wtrącić swoje 3 grosze do wypowiedzi Pana Pieniacza :) [...] Jezooo, jak mozna miec tak zryty beret. Ile ty masz lat chlopczyku? u nas tez tak jest pierw wszyscy SZUKAJ a pozniej temat zablokowany a w dalszej kolejnosci do kosza laduje normalka no nie ladnie tomasir - zalamerzyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZUCZU - ten co współblok Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 HEHE juz to widze. Pozew do sądu : imie nazwisko : Wombat z Forum Adres wombat @wp.pl :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuner z tamtego forum ;) Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ale frajer. Jak mu mamusia herbatki nie posłodzi to pewne też po sądach się gania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Panowie, nie róbcie trzody :lol: :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ale frajer. Jak mu mamusia herbatki nie posłodzi to pewne też po sądach się gania ;) dobra koniec po sprawie widze ze juz wy przeginacie - rejestrujecie sie i wypisujecie!!!! bylo minelo!!!! EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ale frajer. Jak mu mamusia herbatki nie posłodzi to pewne też po sądach się gania ;) Wypowiedz na poziomie.... super. Tomasir: Ja sie nie znam, w sadzie nigdy nie bylem. Ale nawet logicznie myslac nie masz zadnych szans w takiej sprawie. Przeciez forum jest wlasnoscia admina i moze z nim robic co chce, pewnie bylo napisane w regulaminie ze admini i moderatorzy maja prawo blokowac tematy... wiec tak jest. Zreszta jezeli nie wykupuja gdzies serwera to wystarczy usunac Cie z forum i wszystkie Twoje posty. Koniec, nie ma dowodow... itd. itp. Ja bym nawet nie tracil nerwow i czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 heheh jakbyscie nie wiedzieli ze tomasir se jajca robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 heheh jakbyscie nie wiedzieli ze tomasir se jajca robi I wysyła durne privy ? :? Niestety to nie są jajca. A temat można zablokować :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ja jak se jajca robie to tez czaem mysle ze to na powaznie - no coz odbilo mu troche ale przejdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tak to bywa gdy brakuje problemów to szuka się ich na siłę ale to chyba z nudów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 przeklejic ten topic , albo przeniesc na Topic smiechu , niech ktos tylko usunie jakiegos mojego posta to zaloze mu sprawe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=37685 http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=37660 hahahah ALE MASZ PRZYPAL BUAAHAHHAHAHAAHHAHAHH BYAHAHAHAHHAHAHA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A ja naiwnie myślałem, że w Polsce stopień głupoty jest duuużo niższy niż w USA, ale niestety chyba się pomyliłem :( Pozostaje mieć nadzieje, że Tomsair ma dziwne poczucie humoru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 tomasir narobil szumu i zniknal, nieladnie. Jako ze topic zmierza w nieciekawym kierunku : tomasir, gdybys chial cos dopisac od siebie, w tym topicu, wal na priv, odblokuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 stary ty chyba jakis psychiczny. napisalem ci na privie wytłumaczenie i ci dalej nie pasuje. Kogo chcesz skarzyc - pomysl troche ???? Bo raczej nie sadze by cie tutaj ktoś brał powaznie. Jezeli włascicielelm jest osoba prywatna to sobie mozesz - to tak jakgdybym napisałci e -maila a ty bys chciał sie sadzic za to ze zawartosc ci sie nie podobala. Ps - podejrzewam ze na tuning.pl ty i twoje ip nie maja sie co pojawiac - Zemstaaaa Może zacznijmy od podstaw. Ja nikogo, w szczególności żadnego z adminów Waszego forum nie obraziłem. Wypowiedzi osobnika podającego się dumnie za "Kunera z tamtego forum ;)" z Waszego forum, nie skomentuję bo uwałacza mi pisanie i dyskusja z kimś o takim poziomie... Co do własności forum. Oczywiście nie twierdzę iż jest ono moją właśnością bo oczywiście tak nie jest. Ale temat obojętnie czyje by to było forum jest moją własnościa na zbliżonych prawach jak mnie pamięć nie myli do typowych licencji, czy temu podobnych. Jest on moją własnościa intelektualną i nikt nie ma praw bez mojej zgody jeśli nie łamię zasad regulaminu Waszego forum go usuwać... Próbowałem to wyjasnić jednemu moderatorowi z Waszego forum "CZUCZU", ale niestety widać nie zrozumiał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ale frajer. Jak mu mamusia herbatki nie posłodzi to pewne też po sądach się gania ;) Wypowiedz na poziomie.... super. Tomasir: Ja sie nie znam, w sadzie nigdy nie bylem. Ale nawet logicznie myslac nie masz zadnych szans w takiej sprawie. Przeciez forum jest wlasnoscia admina i moze z nim robic co chce, pewnie bylo napisane w regulaminie ze admini i moderatorzy maja prawo blokowac tematy... wiec tak jest. Zreszta jezeli nie wykupuja gdzies serwera to wystarczy usunac Cie z forum i wszystkie Twoje posty. Koniec, nie ma dowodow... itd. itp. Ja bym nawet nie tracil nerwow i czasu. To że nie mam szans to nie znaczy iż zamierzam ot tak po prostu tą sprawę zostawić. NIE wiem czy zauważyłeś iż co najmniej kilka osób w szczególności z tamtego forum obraziło mnie dopuszczając się przy tym narażenia mojej własności osobistej, czyli w tej sytuacji proces byłby znacznie prostszą sprawą. A co do dowodów to zawsze sie znajdą. A Pan Kuner widać wciąż z mamusią mieszka bo nie stać go i nie potrafi samemu ułożyć sobie życia. POdobnie zresztąjak zdecydowana większość uzżytkowników tamtego forum wypowiadających się w temacie nei jest w stanie powołać się na jakiekolwiek racjonalne przesłanki zamknięcia tematu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 heheh jakbyscie nie wiedzieli ze tomasir se jajca robi I wysyła durne privy ? :? Niestety to nie są jajca. A temat można zablokować :wink: jeśli Pan uważa privy w stylu prosiłbym o nie opisywanie tego tematu na tamtym forum, za durne to widze iżreprezentuje Pan poziom zbliżony do reszty (nei obrażając innych). Chciałem wcześniej zebrać jakies rzeczowe argumenty za i przeciw, i nie wiem czy Pan zdołał wywnioskować to z tegożtematu iżniektóre osoby znające się na prawie, pomimo stwierdzeń że nie mam szans jakoś nie podzielały zdania większości. A z tą wiekszościato jest tak: wie Pan dlaczego "w powiedzenie" tyle much leci do gów....a bo przecież wiekszość nie może się mylić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...