bpjl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cześć. Przebrnąłem przez instalację WinXP z pendrive na netbooku Asus Eee Pc 1000H. Trwało to wieki więc troszkę się zdenerwowałem gdy po restarcie zamiast ładowania systemu zobaczyłem, wymieniony w temacie, błąd. Dodam że instalacyjny pendrive robiłem przy pomocy WinToUSB. Podejrzewam że ważne jest również to że uruchamiając komputer z USB i wybierając 2'nd step (GUI) uruchamia się zainstalowany system. Proszę o jakieś pomysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Skombinować napęd zewnętrzny, ew. kupić przejściówkę USB na SATA/ATA i podpiąć zwykły dvd... Inwestycja 20 zeta. Normalnie mogłaby pomóc konsola ratunkowa z XP - zbootuj z tego pena, wejdź w konsolę i spróbuj dać fixboot. Inne polecenia konsoli odzyskiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...