lakus978 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam wiem że można naprawić bad sectory logiczne, być może takie mam dużo tego nie ma na wstępnym teście hd tune. Jak je naprawić i czy jest możliwość włączenia naprawianie np od pozycji 800GB? Jeszcze zaniepokoiła mnie zakładka HEALTH niżej jeszcze Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez lakus978 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Poszukaj na forum o MHDD. Ale ze SMART wnioskując dysk raczej odchodzi do krainy martwych HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Hehe jeszcze działa malutko jest badów, głównie na końcu dysku, nie będę już go tam używał i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Ten dysk sypie sie na potęge.... 400 sektorów remapowanych 222 w kolejce do remapu.. On długo nie pociągnie. Ważne dane zgrać jak najszybciej na inny nośnik. Dysku używać tylko o danych nieistotnych/ mało ważnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Tylko Download trzymam na tym dysku i poinstalowane gry czy programy nic na tym nie trzymam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Jest duża szansa, że dysk jest jeszcze na gwarancji u producenta. Sprawdź na ich stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Sprawdzałem niestety nie jest. Sypie się na potęgę, wcale nie aż tak ostatnio od kumpla miałem dysk w domu to bady od początku do końca ;) i ożywał ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...