patrol256 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam. Otóż do mojego starego kompa kupiłem nową płytę główną a mianowicie BIOSTAR NF6IS Micro Am2 SE i zapomniałem sprawdzić czy mój procek jest na liście support'u i jak sie okazało nie ma go na liscie lecz po włozeniu go do płyty gł. wszystko śmiga znaczy się przy starcie kompa muszę kliknąć F1 po czym system się ładuję i wszytko śmiga znaczy się pulpit itd. (ale mimo tego muszę zrobić formata bo wiadomo że przy kupnie nowej płytki trzeba zrobić formata) i tutaj moje pytanie czy wszystko będzie dobrze działać czy po jakimś czasie coś się może zepsuć ze względu na brak mojego procka na liście cpu. ???? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Sie nie zepsuje. A kto powiedział że trzeba robić "formata". Jak wszystko działa dobrze a system jest w dobrej formie to tylko zaktualizuj sterowniki do chipsetu. I przede wszystkim sprawdź czy nie ma nowszego biosu do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...