MakaKam Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Panowie co mam zrobic zeby pojawil sie obraz podczas bootowania i w biosie z wyzej wymieniona karta graf. ? Nie moge nic zrobic w biosie bo jest po prostu czarno. Chce przeinstalowac sobie zamiast win 7 32bit, win 7 64bit i nie chce mi sie wyciagac gpu i jechac na integrze instalacje. Jest jakies wyjscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jaka płyta główna? Na integrze działa? Niektóre mobo mają coś w stylu quick start co powoduje że nie ma posta i do biosu nie da się wejść..Zacząłbym od resetu biosu. No chyba że na integrze wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaKam Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wlasnie na integrze dziala. Z radeonem jest tak, ze od wlaczenia komputera az do uruchomienia windowsa jest czarno, pozniej normalnie wszystko ok. Mam obudowe typu htpc i juz wszystko fajnie poupychane, dlatego nie chce wyciagac radeona zeby szlo z integry, w biosie wiadomo, nie zmienie grafy bo nic nie widze. Szukam takiego rozwiazania zeby szlo z radeona. Obecnie mam podpietego radeona hdmi do amplitunera i dalej do TV, ale przez dvi jest to samo. Wczesniej na innej plycie glownej bylo to samo z tym radeonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbart79 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Sprobuj podlaczyc tv pod integre i jesli obraz sie pojawi to przestaw w biosie opcje odpowiedzialna za wybor karty podczas bootowania. Tapnięte z iPod Touch 5G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Spróbuj podłączyć monitor pod inne złącze w karcie, może nie daje obrazu w biosie na wszysktkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...