alepajonki Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam. Miałem wcześniej Windowsa XP i zainstalowałem "ósemkę" jako świeżą instalację z formatowaniem partycji C (systemowej). Pomimo tego przed każdym uruchomieniem pyta mnie, który system włączyć. Wybranie opcji starszego systemu powoduje reset. Na drugiej partycji doszło mi trochę plików: Które pliki można usunąć i jak włączyć automatyczne uruchamianie W8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Panel sterowania - system - zaawansowane ustawienia systemu - zaawansowane - "uruchamianie i odzyskiwanie" ustawienia - domyślny system wybierasz windows 8 i czas wyświetlania systemów wyboru systemu odznaczasz lub ustawiasz na 0. To tak na przykładzie windows 7 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...