kloper Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam Duronka 900. Machnolem go na 1000 (112x9) i ku mojemu zaskonczeniu komp zawiesza sie. Temperatura wzrasta moze o 5 stopni. Felerny procek ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Być może, że to któreś z urządzeń PCI nie daje rady (choć to tylko 37MHz) - poza tym jaka płyta główna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a na jakiej płycie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 jaka plyta,jaka temp ,jaki ram??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 K7S5a :) wymieniany biosek, SDRAM 133MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 wygląda na to że na płycie siedzi KT 133 (bez A) stąd te problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 trochę się zapędziłem płyta pracuje z FSB 133MHz (czyli ma KT 133A) spróbuj ustawić 133 x 7,5 i podnieś napięcie (jeżeli jest taka opcja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 trochę się zapędziłem płyta pracuje z FSB 133MHz (czyli ma KT 133A) spróbuj ustawić 133 x 7,5 i podnieś napięcie (jeżeli jest taka opcja) Ta płyta jest na SIS'ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 u ła to już wogóle dałem d..py :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 u ła to już wogóle dałem d..py :-( jak stara dziw.ka :lol: na tej plytce nie pokrecisz za duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 u ła to już wogóle dałem d..py :-( Tylko się niezniechęcaj - chciałeś dobrze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 K7S5a :) wymieniany biosek, SDRAM 133MHzto masz kiepska plyte,sprawia problemy jezeli praca jest synchroniczna to masz pamiec 112MHz ,jezeli asynchroniczna to 149MHz w jednym i drugim przypadku plyta moze nieprawidlowo wspolpracowac z sdram (zalezy jak sie trafi ,czasami z ddr tez nie chodzi w jakiejs konfiguracji) oprocz tego proc moze sie wykrzaczac i przydaloby sie mu podniesc zasilanie (olowkiem zamalowac mostki L7) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...