Cavea Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Pytanie może OT ale nie wiem gdzie zapytać - może ktoś podpowie. Mam pytanie gdzie mógłbym opublikować niewielką aplikację spakowaną do zip (plik wykonywalny exe + katalogi z obrazkami i ustawieniami)? Ptrogram napisałem w C#. Zip ma wielkość około 1.5MB. Wrzucilem filmik z prezentacją programu na youtube i są chętni na ten programik. Chodzi o to gdzie wrzucić ZIPa z programem? Chodzi o jakiś serwis w sieci dostępny publicznie. Nie chcę płacić za hosting i nie chcę też facebooka i podobnych portali społecznościowych nawet jeśli mają możliwość udostępniania.Ewentualnie proszę o informację gdzie mógłbym zapytać o tę kwestię bo nie mam pomysłu? Program jest dla Windows i służy do sterowania wzmaczniaczem kina domowego Onkyo (wybieranie piosenki do odtwarzania z USB/Spotify/DLNA, wybór radia do odtwarzania, sterowanie barwą dźwięku/pure audio/wybór wejścia audio-video - itp. funkcje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Sourceforge.net code.google.comSent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Edytowane 1 Września 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavea Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Sourceforge.net code.google.com Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Dziękuje za odpowiedź, czy jednak te serwisy nie wymagają czasem udostępnienia kodu źródłowego? Bo na razie chcę tylko wersję wykonywalną udostępnić (potraktowaną "obfuskatorem") i spakowaną do .zip. Jak wszedłem na Sourceforge.net to tam jest wielki baner w którym jest "open source" więc chyba chcą kod źródłowy. Edytowane 1 Września 2013 przez Cavea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) No to w takim razie te serwisy nie sa dla ciebie i raczej bedziez musial sobie poszukac czegos innego.Wiem ze OVH daje za darmo jakis podstawowy hosting, oczywiscie z limitami, ale powinno starczyc.Ewentualnie blogspot i linkowanie materialow na dropboxa/google drive/mediafire.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Edytowane 2 Września 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haceka Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Możesz spróbować wysłać program do serwisów typu dobreprogramy.pl, instalki.pl itp. Wiem, że istnieje jakiś system, dzięki któremu automatycznie można wysłać program do wielu takich serwisów, ale w Polsce chyba to nie działa i trzeba do nich pisać maile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Zawsze możesz skorzystać z serwisów typu dropbox, box.net czy choćby sendspace, freakshare itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...